Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Європейський вибір України. Точка неповернення.

Поділіться цією сторінкою:

До Дня Європи, що відзначається в Україні згідно з законодавством у третю суботу травня, а саме 21 числа в цьому році, ми провели бесіду з мистецтвознавицею, сценографинею, художницею театру та кіно Марією Грабченко, художницею Київської Опери. Стрім цієї бесіди відбувся у прямому етері на сторінці Київської молодіжної бібліотеки. Прослухати стрім можна  тут.

       

Під час бесіди детально поговорили про европейсько-українські культурні зв’язки та цінності в сучасному та історичному контекстах, про те, чому цьогоріч День Європи для українців має особливе значення. Торкнулися таких тем, як сучасне мистецтво в Україні у європейському культурологічному розрізі, який вплив воно має на європейське мистецтво, як у майбутньому будуть розвиватися европейсько-українські культурні зв’язки, якими вони були протягом останніх років та якими вони є сьогодні.

                          

Святкування Дня Європи є особливо важливим сьогодні, у цей важкий час для країни, коли світова спільнота одноголосно привітала прагнення України на шляху до приєднання до сім’ї Європейського Союзу. Колись в Європі будуть таки відмічати День України, адже це право ми здобуваємо щоденним подвигом наших співвітчизників у боях за країну.
Вперед до Перемоги!
До цієї дати в читальній залі було організовано книжкову виставку «Європейський вибір України. Точка неповернення». Приємно, коли зусилля колективу із закупівлі нових книг, які презентовано вперше на цій виставці, а також підібрані актуальні джерела з бібліотечного фонду, викликають інтерес наших користувачів.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ