Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Тренінг «Командна співпраця – сила волонтерів»

Поділіться цією сторінкою:

Радо вітаємо розпочату співпрацю з Українською академією лідерства, якій ми надали можливість проведення тренінгу «Командна співпраця – сила волонтерів» для учасників, які мають бажання або вже займаються волонтерством.

Серія таких тренінгів відбувається в рамках Проєкту "Одне серце: Сила Молоді", що втілюється за програмою СИЛА (Єднання через спільні дії молоді). Підготовка самих тренерів здійснювалась за допомогою Київського Хабу СпівДія – волонтерської P2P-платформи, яка з'єднує потреби країни з можливостями допомоги та ініційована Координаційним штабом з гуманітарних та соціальних питань Офісу Президента України.

То що ж таке волонтерство, як воно працює, яким чином координувати активістів та мотивувати їх робити ще більше добрих справ?

У командній роботі з тренерами Ярославом Мельником з Всеукраїнського молодіжного центру

https://www.facebook.com/allukryouthcenter і Катериною Адаменко, менторкою з волонтерства Української академії лідерства https://www.facebook.com/ualeadershipacademy/ учасники розібрали:

????????як влаштована робота волонтерів зсередини і яких помилок слід уникати новачкам;

????????дієві поради, як втілювати соціальні та громадські ініціативи;

????????принципи людяності: підходи в роботі волонтера;

????????базову психологічну допомогу;

????????роботу з командами: як зберегти свій ресурс у кризових умовах;

????????мистецтво комунікацій та медіація конфліктів.

Приємно було спостерігати за злагодженою роботою учасників тренінгу. Два дні поспіль тривала напружена плідна робота. Впевнені, що учасники отримали не лише необхідні знання, задоволення від спілкування, але й такі важливі у волонтерській діяльності навички та контакти.

Так читальна зала Молодіжної з місця зустрічі і знайомств перетворилась на платформу єднання і фантастичного відкриття – волонтерство – це РУХ, а збірна тренінгу – КОМАНДА.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ