Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Слова підтримки сучасних українських письменниць.

Поділіться цією сторінкою:

Письменники - такі ж люди як і всі. У такий нелегкий час митці продовжують не лише творити, але й своїм потужним словом підтримувати український народ. Зі словами підтримки до всіх українців звернулися письменниці, яких знають, шанують і  їх твори користуються великим попитом.

Наталія Дурунда, найулюбленіша письменниця наших читачів. Авторка пише на теми, які підказує саме життя. Недарма ж роман "За брамою пекла, або Під клеймом ОST" вийшов у фінал "Коронації слова" 2021 року. Як каже пані Наталія - "..треба вірити, бо віра - це найсвятіше і найдорожче, що дав нам Господь..."

https://fb.watch/cc6KYoVYFX/

Світлана Тараторіна, українська письменниця, PR-менеджерка, журналістка, авторка відомого твору "Лазарус". Цитатою із своєї книги - " Нехай життя завжди перемагає..." - підтримала пані Світлана.

https://fb.watch/cc6ZvWVGJ8/

Наталія Довгопол - сучасна українська письменниця, перше місце в конкурсі «Еспресо. Вибір читачів» (2020), друга премія в конкурсі "Коронація слова"(2019), відома нашим читачам за романи "Шпигунки з притулку "Артеміда" та інші. До речі, наразі письменниця допомагає українським біженцям у Греції. Вона вважає, що люди повинні посміхатися і вірити в своє щасливе майбутнє.

https://fb.watch/cc7JVWDYfD/

Дарина Гнатко - лавреатка диплому "Вибір видавця" конкурсу "Коронація слова" за роман "Катерина" (2015), "Золота письменниця України", лавреатка премії імені В. Баранова за роман "Лора. Історія одного божевілля" - вірить, що український народ непереможний і Сонце Перемоги зійде над нашою ненькою Україною.

https://fb.watch/ceSYSTgm7y/

Міла ІВАНЦОВА - українська письменниця, перекладачка, педагог і журналістка. Авторка популярних романів, які отримали відзнаку "Коронація слова" та "Краща книга року". Нагороджена відзнакою "Золотий письменник України" та посідає 4-е місце в рейтингу тридцяти найуспішніших письменників України за версією журналу "Фокус". З її вуст звучать слова підтримки і віри в перемогу - це без сумнівів. За нами наш рід, наша історія, наше майбутнє.

Усе минає.
Але Україна - була!
Україна - є!
Україна - буде!

https://fb.watch/cvqraprA4U/

Слава Україні!
Героям Слава!

 

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ