Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Тиждень права в МСМБ

Поділіться цією сторінкою:

Всеукраїнський Тиждень права (8-13 грудня) виявився плідним та насиченим. «Три в одному» заходи відбулися в МСМБ: круглий стіл, де навчалися один в одного фахівці з різних аспектів права, лекція для старшокласників від правників Координаційної ради молодих юристів міста Києва, і традиційна книжкова виставка, доповнена бібліотечними новинками…

Міська молодіжна бібліотека розпочала заходи, присвячені Всеукраїнському Тижню права, згуртувавши за круглим столом фахівців різних професій і статусу в галузі правових відносин, зокрема щодо неповнолітніх осіб. Його учасниками стали представники департаментів культури і освіти КМДА, спеціалісти, які мають досвід роботи з підлітками або проводять діяльність, пов’язану з проблемами їх виховання. Обміну методичними матеріалами, їх обговоренню передували цікаві виступи психолога, представника Національної поліції, інших.

МСМБ - платформа для проведення професійних зустрічей. Однак цього разу бібліотека виявилася не лише місцем спілкування, а рівним партнером, що здійснює щоденну копітку роботу, залучаючи молодь до різноманітних заходів, радо відкриваючи та популяризуючи свій багатий бібліотечний та інформаційний фонд, про що розповіла директор Галина Конашко.

Підтвердженням цього стала організована бібліотекою зустріч учнів 9 і 10 класів Ліцею податкової та рекламної справи 21 міста Києва з представником Координаційної ради молодих юристів м. Києва при Головному територіальному управлінні юстиції у м. Києві Ольгою Волошнюк. Спілкуючись із старшокласниками, їй вдалося налаштувати аудиторію на обговорення ризиків, яких повинні уникати неповнолітні хлопці та дівчата у повсякденному житті.

Добірка книг та інших інформаційних матеріалів з правових питань, представлених на книжковій виставці «Право у нашому житті», викликала практичний інтерес відвідувачів МСМБ, зокрема новинка від Сергія Головатого - «Про людські права». Виставку ще можна буде переглянути до кінця цього тижня. 

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ