Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Літературний шедевр!

Поділіться цією сторінкою:

Музей покинутих секретів Задумавши восени 1999, працюючи протягом семи років, починаючи з 2002, Оксана Забужко дарує зацікавленим читачам новий роман «Музей покинутих секретів», який миттєво визнано шедевром.

Це сучасний епос сучасної України.

Невтомний пошук схованої глибоко правди, до якої захотіла і таки докопалася шляхом історичних «розкопок», проживаючи разом зі своїми героями три покоління, три різні епохи, привів авторку до розкриття «завалів» - найбільшого і найтяжчого європейського «завалу», так званої «правди Східного фронту».

Складною виявилася справа реконструкції воєнних і післявоєнних подій, відбитих у «снах Адріяна», бо 60 минулих років не створили умов для розчищення Еверестів ментального сміття – брехні, напівбрехні, фальсифікацій.

Вигаданими в романі є тільки персонажі, а все, що з ними відбувається,- реальна дійсність. Родинна сага трьох поколінь, події якої охоплюють період від 1940-х років до весни 2004-го. Вони розкривають жорстоку правду про владу минулого над майбутнім, про кохання і смерть, про споконвічну війну людини за право бути собою.

Три покоління, три епохи, відмінні умови життя, а трагічні проблеми не змінюються…Жорстока правда життя… І як не зрадити себе в такому житті, зберегти себе як людину – лейтмотив твору.

Хто прочитає роман О.Забужко «Музей покинутих секретів», переконається в тому, що сучасна українська література поповнилась новим глибоко інтелектуальним твором.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ