Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

День бібліотек 2009. Нова ера українських бібліотек.

Поділіться цією сторінкою:

30 вересня 2009 року

IREX – це міжнародна неприбуткова організація, що адмініструє інноваційні програми для розвитку лідерського потенціалу з метою покращення якості освіти, зміцнення незалежних ЗМІ та сприяння розвитку плюралістичного громадянського суспільства. Заснована у 1968 році, IREX працює у більш ніж 50 країнах світу і налічує у своєму штаті понад 500 фахівців. Фундація Білла та Мелінди Гейтс обрала саме організацію IREX для впровадження програми ”Бібліоміст” в Україні.
Наразі в Україні існує близько 18 тисяч публічних бібліотек, які працюють для 46 мільйонів населення Проте, менше 10% бібліотек нині надають публічний доступ до комп'ютерів та Інтернету.

Міжнародна програма «Бібліоміст».

Метою програми «Бібліоміст» є сприяння розвитку сучасної системи публічних бібліотек в Україні за допомогою створення у них центрів доступу до Інтернету.
За допомогою програми «Бібліоміст» публічні бібліотеки не тільки поліпшать якість традиційних послуг, але й заповнять інформаційні прогалини. Вони надаватимуть консультації, необхідні для розвитку малого бізнесу, пошуку роботи й підтримки для різноманітних творчих проектів.

Прес анонс

30 вересня 2009 року о 12-00,  до  Всеукраїнського дня бібліотек, в рамках програми «Бібліоміст», з метою ознайомлення громадськості з роботою успішних публічних бібліотек міста Києва, у Міській спеціалізованій молодіжній бібліотеці «Молода гвардія» відбудеться черговий профорієнтаційний тренінг для молоді з циклу:

«Планування кар’єри: максимум користі, мінімум помилок».

У програмі заходу:

У зустрічі приймають участь:
Спів організатори заходу, представники:

Відвідувачі. Представники ЗМІ

Інвестувати в публічні бібліотеки – це інвестувати у розвиток суспільства. Такий вклад повернеться сторицею - економічним розвитком, підвищенням рівня освіти й належною фаховою підготовкою кадрів відповідно до потреб сучасного ринку праці.

За більш детальною інформацією звертатися до організаційного комітету:
288 11 73 Омельяненко Віра Іванівна, Брунь Галина Анатоліївна

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ