Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Об’єднаємось проти кризи!

Поділіться цією сторінкою:

Користувачі та партнери нашої бібліотеки щиро вболівають за стан поповнення бібліотечних фондів в цей важкий для економіки країни час. На заклик своєї улюбленої бібліотеки про підтримку вони відгукнулися оперативно та по діловому!
 За 8 місяців поточного року завдяки щедрості небайдужих до книги та культури людей   наші  фонди  було поповнено майже на  1700 книг! Це певним чином  задовольнило читацьку жагу до книжкових новинок та суттєво підтримало читачів бібліотеки в часи бюджетної скрути!

Приймаємо поповнення до фондів  бібліотеки!

Нові надходження у відділах бібліотеки – завжди свято! Завдяки благодійникам та партнерам ми отримали розмаїття сучасних видань  і молодих,  і вже знаних авторів. Ці твори вкрай необхідні  сучасному  молодому читачеві, адже вони спонукають до  роздумів  про постаті та події української історії і культури, про багатьох з яких в минулому замовчувалося або було забуто.

Контроль та облік – гарантовано!

Запевняємо всіх дарувальників, що кожна з книжок, подарованих Вами, проходить ретельне вивчення, бібліотечне упорядкування та висвітлюється в  електронному каталозі  МСМБ «Молода гвардія».

Дякуємо Всім за добро, за розуміння, за щедрість!

Ми, працівники бібліотеки, висловлюємо щиру вдячність киянам, письменникам, читачам і організаціям, які щедро дарують бібліотеці літературу з різних напрямів знань.

Бібліотеки -  це  скарбниці, які мають поповнюватись мудрими та добрими книгами. Адже «дивіденди»  від  книжкових скарбів - найвищі в світі.  Це освіченість та поінформованість нації,  демократія та свідомий вибір способу життя, заможність кожного та багатство всіх! 
Творчих успіхів вам, шановні наші митці.

Дякуємо видавництвам, киянам, читачам – всім, хто щедро дарує книги бібліотеці:


СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ