Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Стрім-бесіда з акторкою Юлією Сак

Поділіться цією сторінкою:

До 300-річчя з дня народження Григорія Савича Сковороди 1 грудня о 13:00 на фейсбук-сторінці Молодіжної поговоримо з яскравою особистістю – акторкою Юлією Сак, авторкою фільму про Г.С. Сковороду «Світ ловив мене, але не спіймав».

Юлія Сак – заслужена артистка естрадного мистецтва України, актриса, кінорежисер, режисер монтажу, поетеса, художниця, танцівниця. Автор та ведуча програм «Божий дар» та «Вундеркінд клуб» для талановитих дітей. Засновниця онлайн телебачення  «Зірка Фенікса ТV».

Володарка Гран-Прі на багатьох театральних і літературних конкурсах, зокрема Гран-Прі «Слов'янська казка» на фестивалі в Болгарії за виконання головної жіночої ролі у фільмі Валерія Степаняна – Григоренка «Розбите серце». 

Має відзнаки «Золоте перо», «За служіння мистецтву», відзнаки третього і другого ступеня від Верховної Ради.

Юлія Сак працює за сольним проєктом у творчому тандемі з режисером Ольгою Тичиною-Яновською на сцені Будинку Актора, Театрі «Сузір'я». В її творчому доробку десять моно-вистав.

Про актрису Юлію Сак відзнято сім документальних фільмів.

Юлія Сак показує благодійні  вистави і концерти дітям-інвалідам, воїнам, людям літнього віку. Об’їздила з виставами всю Україну і ближнє зарубіжжя.

З 2015 року Юлія Сак з командою однодумців почали знімати авторські художні фільми. На сьогодні відзнято 12 короткометражних і повнометражних художніх фільмів.

Про це та багато іншого поговоримо у прямому етері з пані Юлією.

Посилання на івент.

Долучайтесь!

Буде цікаво!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ