Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Стратегія 2025 від Молодіжної бібліотеки, щоб кияни читали та збагачувалися!

Поділіться цією сторінкою:

Вітайте нас! Саме на початку літа ми завершили обговорення  у нашому колективі та прийняли за основу  Стратегію 2025 – «Молодіжна бібліотека – платформа єднання навколо читання».

 Об’єднуюча місія сучасної бібліотеки стала нашою провідною стратегічною ідеєю. Адже ми прагнемо розвивати Молодіжну бібліотеку, як місце сили, де цілі громади, спільноти, сім’ї  та окремі  читачі можуть користуватися бібліотечними ресурсами, як суспільним благом, доступ до якого забезпечує та удосконалює  наша бібліотека.

Ми розділяємо стурбованість суспільства щодо падіння інтересу до читання, до друкованої книги, особливо серед молодого покоління.

Тому ми прагнемо взяти активну участь у реалізації державної Стратегії розвитку читання на 2021-2025 роки «Читання як життєва стратегія», яку було презентовано Міністерством культури та інформаційної політики у березні поточного року.

Своєю Стратегією-2025 «Молодіжна бібліотека – платформа єднання навколо читання» ми прагнемо змінити ставлення до читання серед «нечитачів», показати киянам переваги та вигоди, які отримує людина, яка має звичку регулярно читати, є користувачем Молодіжної  бібліотеки.

 Ми сподіваємося знайти, у співпраці з молоддю, переконливі мотивації для «нечитачів» почати користуватися сучасною бібліотекою, відвідувати її як улюблене місце зустрічей, знайомств, дозвілля та розради і як підтримки у не найкращі миті свого життя.

Ми впевнені, що київська молодь, яка вже читає та користується послугами Молодіжної бібліотеки (це понад 14000 читачів), може стати лідером  та партнером з просування, популяризації читання в Києві як модної та життєвої звички серед однолітків, у своєму оточенні.

Тому ми творимо свою, дружню до читача, систему бібліотечних послуг, творчих акцій, конкурсів, майстер класів, вечірок, щоб стати надійною багатофункціональною мультимедійною платформою для об’єднання киян навколо читання.

Адже саме читання в бібліотеці – джерело естетичної насолоди, освіти, розвитку емоційного інтелекту, добробуту, інформаційної гігієни та медіа грамотності, можливість нових контактів та неймовірних зустрічей.

Читання книг має стати звичкою, це частина здорового способу життя!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ