Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Поетична м'ясорубка – конкурс-шоу у Молодіжній

Поділіться цією сторінкою:

Скучили за часами до карантину, коли поетичні заходи й конкурси можна було знайти чи не щодня? Ми теж скучили, тому й заснували нове конкурс-шоу –​ Поетичну м'ясорубку!

Поетична м'ясорубка - це не просто конкурс, адже видовищність виконання вірша тут грає велику роль. Навіть одяг поета може стати частиною приємної загальної картини, тому будьте уважні. У коханні і в поезії всі способи хороші!

Є тільки дві заборони щодо текстів:

1) Тільки українська мова віршів. Не тому, що ми не любимо поезію іншими мовами, а тому, що наше журі спеціалізується саме на українській поезії, і саме її ми хочемо просувати.

2) Вірш не має бути порнографічним, закликати до сепаратизму чи ще якось порушувати закони України. Допускається використання нецензурної лексики, але виважено і осмислено, а не багато і без розбору. Врахуйте, що конкурс буде виходити на стрім, і подивитися його зможе хто завгодно: діти, ваші родичі, роботодавці, хитрі сусіди, що люблять пліткувати...

Щодо правил, за якими буде проходити конкурс:

1) Два тури. В першому братимуть участь всі поети, які зареєструються на конкурсі, в другий же вийдуть лише троє найкращих. Отже, кожен поет має підготувати два вірші.

2) Журі оцінюватиме не лише текст, а й виконання. Тому вітаються яскраві образи, мейк, цікава перформативна складова. Втім, звісно, якість текстів завжди грає найбільше роль, бо ми, перш за все, любимо хороші вірші.

Це пілотний конкурс, і ми дуже сподіваємося зробити його періодичним, щоразу покращуючи. Трохи пізніше на сторінці івенту й на сторінці Молодіжної ми опублікуємо детальну інформацію про членів журі, призи та зареєстрованих поетів.

А зареєструватися поет може за посиланням.
Отже, 26-го січня о 16:00 вмикайте стрім на сторінці Молодіжної й дивіться, як поети змагаються у читанні власної поезії. Дізнайтеся, хто стане першим Чемпіоном Поетичної м'ясорубки!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ