Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Місяць цифрової грамотності триває!

Поділіться цією сторінкою:

З 1 по 30 листопада за ініціативи Міністерства цифрової трансформації в Україні проходить Місяць цифрової грамотності.

Молодіжна бібліотека – це хаб цифрової освіти. Тому у нас ви маєте можливість пройти курси від проєкту “Дія. Цифрова освіта”. Це безоплатно.

Цифрова грамотність – здатність безпечно та ефективно  використовувати сучасні цифрові технології в навчанні, в роботі та особистісному розвитку. На сайті бібліотеки див. «Просто. Швидко. Зручно»

У нас ви можете:

 

«Дія» – це мобільний застосунок, який зберігає всі необхідні офіційні документи в електронному вигляді. Найперше вже запущено електронні посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

У найближчих планах - надання доступу до послуги цифровізації паспортів, якою можна буде скористатися для посвідчення особи, наприклад під час подорожей залізницею, медичного обслуговування, банківських операцій. Живіть комфортно завдяки цифровим навичкам!

«Дія. Цифрова грамотність» – це перша національна онлайн-платформа з безоплатними курсами для підвищення рівня обізнаності у сфері цифрових технологій, яка допоможе освоїти базові цифрові навички. Міністерство цифрової трансформації підписало меморандум про співпрацю із Українською бібліотечною асоціацією, і саме бібліотеки стали першими амбасадорами цифрової освіти.

Наші бібліотекарі консультують щодо роботи з додатком “Дія” та "Дія. Цифрова освіта" (#цифрова_грамотність_мсмб), зокрема допомагають з друком COVID-сертифікатів.

Щоб перевірити власний рівень цифрової грамотності, потрібно скласти тест "Цифрограм" на сайті "Дія. Цифрова освіта": https://osvita.diia.gov.ua/

Долучайтеся до інформаційної кампанії, щоб набути цифрові навички!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ