Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Бібліотека: інформація – знання – успіх

Поділіться цією сторінкою:

Знання і успіх – нерозривно пов’язані поняття, і в добу повсюдної інформації дуже важливо навчитися засвоювати знання, фільтрувати хаотичний океан даних і виокремлювати з нього цінну інформацію. Достойні знання - це запорука високого рівня вашого життєвого успіху. І наша молодіжна бібліотека завжди є хорошим помічником та порадником у навчанні, надійним партнером вашого самовдосконалення, духовного та інтелектуального розвитку.

Читальна зала “Ерудит”  – доступний молодіжно-діловий центр, затишні локації для читання та активного відпочинку. Чого б ви не хотіли: попрацювати з книгами, зустрітись з друзями чи пограти в настільні ігри, скористатись комп’ютерами чи Wi-Fi – все це можна зробити у читальній залі.

Новий креативний простір відділу мистецтв бібліотеки трансформувався у сучасну МЕДІАТЕКУ з новим обладнанням (музичними інструментами Yamaha, програвачем вінілових платівок з фонографом, конференц обладнанням (мультимедійний проектор, інтерактивна дошка), інтернетом, унікальними бібліотечними ресурсами і став місцем для сервісних послуг, творчих зустрічей, тренінгів, майстер-класів, ІТ-консультацій, коворкінгу та вашого дозвілля.

До послуг прихильників комфортного читання вдома або поза межами бібліотеки абонементний відділ ”Книголюб”.

Тож не втрачайте можливості завітати на наші заходи чи просто почитати в атмосфері творчого затишку.

Ми поділимося кількома лайфхаками щодо читання, аби ви могли якомога структурованіше та ґрунтовніше пізнавати для себе щось нове!

Ми у Молодіжній бібліотеці завжди раді допомогти читачам, адже накопичувати, зберігати та передавати знання – головні завдання будь-якої бібліотеки. З нашими різноплановими книжковими фондами, цікавими читацькими заходами і затишними локаціями набувати нових знань приємно і весело!

В читальній залі до Дня знань оформлена виставка книг «Бібліотека: інформація — знання — успіх».

                                                                             

Додатково рекомендуємо переглянути на сайті бібліотеки:

1 вересня – День знань (статистичні дані по м.Києву)

Академічна честність: що маємо на увазі

Зі святом, з Днем знань, з новим навчальним роком !

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ