Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

ПРО ТЕ, ЯК МИ ПРАЦЮЄМО З 01.09.2020р.

Поділіться цією сторінкою:

1. З 01 вересня бібліотека обслуговує відвідувачів за звичайним графіком, з дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів.

2. Продовжується та розширюється практика попередніх замовлень у відділах абонементу, читальної зали, у Медіатеці. Також  прохання заздалегідь узгоджувати час проведення камерних бібліотечних заходів за ініціативою користувачів, сервісних платних послуг, відвідування робочих місць у читальній залі та у відділі мистецтв (Медіатека).

Наші контакти:

NEW! Ви також можете стати активним користувачем Молодіжної бібліотеки, якщо зареєструєтеся за посиланням на сайті

3. Бібліотека надає додаткові сервісні послуги .

4. Аби зберегти безпечну для відвідувачів соціальну дистанцію, регулюється кількість відвідувачів, що одночасно перебувають у приміщеннях.

5. Задля безпечного перебування у приміщеннях бібліотеки за адресами: вул. Льва Толстого, 49 та пр. Повітрофлотський, 10 запроваджено спеціальний «Графік прибирання та провітрювання приміщень», при вході організовано місця із засобами індивідуального захисту, проводиться температурний скринінг відвідувачів та працівників бібліотеки, відвідувачі з підвищеною температурою (понад 37 градусів) не обслуговуються.

6. Позаяк бібліотечні книги, видані додому, циркулюють поміж читачами та бібліотекою, Радою при директорі МСМБ «Молода гвардія» обговорено та затверджено окрему «Інструкцію з обслуговування користувачів та роботі з бібліотечним фондом у період протиепідемічних заходів для запобігання захворюванню на COVID-19 працівників бібліотеки та її користувачів», якою послуговуються працівники МСМБ.

7.У разі погіршення епідемічної ситуації у Києві, одержання окремих додаткових розпоряджень від КМДА та Департаменту культури, можуть вводитися інші безпекові заходи та обмеження, про що ви завжди можете дізнатися через наші сторінки у соціальних мережах (facebook, youtube, Library Art Blog, calameo, instagram, slideshare, pinterest, twitter) або на сайті www.msmb.org.ua

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ