Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Молодіжна бібліотека продовжує перебувати на адаптивному карантині

Поділіться цією сторінкою:

З 10 червня 2020 року бібліотека продовжує перебувати на адаптивному карантині. Продовжуємо приймати ваші замовлення на книги абонементного відділу «КНИГОЛЮБ» телефоном (044) 288 30 12  (Довідкове бюро), або електронною поштою msmb.zal@gmail.com,  lib@msmb.org.ua.  Постанова МОЗ України №36 від 06.06.2020 року.

ЗАМОВЛЯТЕ ТА ЗДАВАЙТЕ!

Повернути бібліотечні книги, замовити та одержати своє замовлення можна  з 10:00 до 18:00 у понеділок, вівторок, середу, четвер та неділю.

Що почитати, про цікаві новинки у нашому фонді можна дізнатися з Електронного каталогу,  на сайті www.msmb.org.ua, на наших сторінках у соціальних мережах (facebook, youtube, Library Art Blog, calameo, instagram,  slideshare, pinterest, twitter). 

Примітка: ваші замовлення будуть підготовлені та видані за узгодженням з Головним бібліографом, у межах зазначеного графіку.

 БЕЗПЕКА  ПОНАД УСЕ!

  1. Книги, прийняті від читачів, відкладаються окремо та проходять обсервацію протягом 14 днів, після цього терміну книги повертаються у загальний книжковий фонд
  2. Усі бібліотекарі працюють у засобах індивідуального захисту (маски, рукавички, бахіли, санітайзери), у бібліотеці додержуються правил гігієни та санітарії, зазначених у рекомендаціях МОЗ
  3. Користувачі обслуговуються поза приміщенням, з додержанням норм соціальної дистанції, за попереднім записом, під час якого узгоджуються час візиту та замовляються книги.
  4. МОЗ рекомендує і ми просимо – якщо у вас погане самопочуття або ознаки застуди – залишайтеся вдома, не відвідуйте бібліотеку, відмініть свій запланований візит.  Ролик МОЗ
  5. Робота абонементу, читальної зали, Медіатеки, масові заходи та додаткові бібліотечні послуги відновляться у повному обсязі для відвідувачів після завершення третього етапу адаптивного карантину, за додатковим розпорядженням органів влади.

 

ДОПОКИ ТРИВАЄ КАРАНТИН, МИ ПРАЦЮЄМО ОНЛАЙН: УСЯ КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ

ПРО КНИГИ, ЧИТАННЯ ТА КУЛЬТУРОЛОГІЮ

  1. Творчі акції, фото – відео конференції, чати, зустрічі з письменниками, правознавцями, майстер-класи та стріми дивіться онлайн у мережах, підписуйтеся на наші сторінки у соцмережах!

 

До зустрічей!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ