Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Молодіжна бібліотека ПРО ТЕ, ЯК МИ ПРАЦЮЄМО

Поділіться цією сторінкою:

Бібліотека з 03.12.2020 р. обслуговує відвідувачів за звичним графіком та правилами, з дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів

1. Продовжується та розширюється практика попередніх замовлень у відділах абонементу, читальної зали, у Медіатеці. Також  прохання заздалегідь узгоджувати час проведення камерних бібліотечних заходів за ініціативою користувачів, сервісних платних послуг, відвідування робочих місць у читальній залі та у відділі мистецтв (Медіатека).

Наші контакти:

Електронні адреси -  lib@msmb.org.ua,  msmb.zal@gmail.com

Електронна адреса Медіатека - mediateka-msmb@ukr.net

NEW! Ви також можете стати активним користувачем Молодіжної бібліотеки, якщо зареєструєтеся за посиланням на сайті

2. Бібліотека надає додаткові сервісні послуги

Аби зберегти безпечну для відвідувачів соціальну дистанцію, регулюється кількість відвідувачів, що одночасно перебувають у приміщеннях.

 за бібліотечними комп’ютерами – 1-2 особи,

 за аудиторними столами, працюючи з книгами, часописами або своїми гаджетами  – не більше 4 осіб,

3. Задля безпечного перебування у приміщеннях бібліотеки за адресами: вул. Льва Толстого, 49 та пр. Повітрофлотський, 10 запроваджено спеціальний «Графік прибирання та провітрювання приміщень», при вході організовано місця із засобами індивідуального захисту, проводиться температурний скринінг відвідувачів та працівників бібліотеки, відвідувачі з підвищеною температурою (понад 37 градусів) не обслуговуються.

4. Позаяк бібліотечні книги, видані додому, циркулюють поміж читачами та бібліотекою, Радою при директорі МСМБ «Молода гвардія» обговорено та затверджено окрему «Інструкцію з обслуговування користувачів та роботі з бібліотечним фондом у період протиепідемічних заходів для запобігання захворюванню на COVID-19 працівників бібліотеки та її користувачів», якою послуговуються працівники МСМБ.

5. У разі погіршення епідемічної ситуації у Києві, одержання окремих додаткових розпоряджень від КМДА та Департаменту культури, можуть вводитися інші безпекові заходи та обмеження, про що ви завжди можете дізнатися через наші сторінки у соціальних мережах (facebook, youtube, Library Art Blog, calameo, instagram, slideshare, pinterest, twitter) або на сайті www.msmb.org.ua. 

У вихідні – читайте вдома!

Поради, як читати і не забувати прочитане  (Як вибрати книгу та як правильно її читати, щоб отримати найбільше користі)

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ