Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Міська молодіжна медіатека – 2018

Поділіться цією сторінкою:

Cтартував проект "Творчий інкубатор"

28 лютого відбулося офіційне відкриття оновленого сучасного простору бібліотеки                                            для творчих ідей та цікавих проектів...

Започаткований на базі відділу мистецтв проект «Творчий інкубатор» спрямований на розвиток креативності, творчої активності молоді на основі сучасних інформаційних технологій. У його арсеналі – нове обладнання, Інтернет, унікальні бібліотечні ресурси та послуги.

Новий простір відділу мистецтв стане місцем проведення майстер-класів, творчих зустрічей, ІТ-консультацій, коворкінгу.

Відділ стане місцем для реалізації творчих молодіжних проектів, буде розвиватись і доповнюватись новим обладнанням, технологіями, інформаційними базами.

                                               

Міська молодіжна медіатека буде збирати та об’єднувати креативних людей, які прагнуть визнання та вдосконалення, розповсюдження ідей та цінностей сучасного і класичного мистецтва.

Міська молодіжна медіатека буде знайомити з новими культурними трендами у молодіжному середовищі! Особлива увага - українському культурному контенту, історії та сьогоденню українського мистецтва.

Оновлений сучасний простір медіатеки, сучасне комп’ютерне обладнання, у поєднанні з новими молодіжними ідеями користувачів має зробити головне - забезпечити вільний та рівний доступ до креативних ресурсів Молодіжної бібліотеки та їх творче використання:

Друзі, чекатимемо на вас у нашій молодіжній МЕДІАТЕЦІ!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ