Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

День МОЛОДІ почни з суботи, в Молодіжній бібліотеці!

Поділіться цією сторінкою:

Хоча офіційно День молоді  відзначається в Україні 28 червня, в останню неділю, нам ніщо не заважає влаштувати свято в Молодіжній бібліотеці і напередодні, в суботу, аби ви добре підготувалися до недільних міських молодіжних заходів.

Щоб зробити вашу суботу цікавою та корисною, пропонуємо цікаві книги сучасних письменників, на вас чекають книжкові новинки та деякі класні молодіжні журнали, музика та відео.

Див. тут

Ми також пропонуємо два суботніх майстер – класи:

рукоділля – о12.00,
а також з мистецтва китайської каліграфії – о 15.00

 

ІНТЕРНЕТ для ваших пристроїв.
Нагадуємо про безоплатний WI
FI.

 

Оголошуємо про приємний сюрприз для дівчат та хлопців! Фахівець - перукар надав попередню згоду попрацювати з бібліотеці консультантом та надати поради з догляду за волоссям та з плетених зачісок.

На вас чекають настільні ігри для молодіжної компанії, приємна музика та прохолода, а також традиційні сервісні бібліотечні послуги.

Які послуги? https://msmb.org.ua/service/departments/

Коротко про День молоді. Щорічно, підтримавши ініціативу молодіжних об’єднань і організацій, в останню неділю червня Україна відзначають День молоді. В Україні День молоді встановлений Указом Президента України № 323/94 від 22 червня 1994 року, Указом Президента від 27 червня 2008 року № 599 «Про День молодіжних та дитячих громадських організацій» та Указом № 600/2011 "Про внесення зміни до Указу Президента України від 27 червня 2008 року № 599" і відзначається щорічно в останню неділю червня, також відомий під назвою «День молоді».

Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. Юність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Цей час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань. Саме вони, сьогоднішні школярі, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці, скоро будуть визначати шляхи розвитку країни, вести її до процвітання та успіху.

Інформація в цифрах про життя і діяльність молоді Києва від Головного управління статистики у м.Києві див. Статистика

28 червня з нагоди Дня молоді у столиці готується цікава і насичена програма святкування.

Програма передбачає як офіційні зустрічі з керівництвом держави і міста, вручення іменних стипендій, так і проведення спортивних, мистецьких, соціальних акцій, а також концерту популярних виконавців.

Див. Програма святкування

На вас також чекають різноманітні програми та події для юнацтва та молоді у закладах Києва.  Але це вже за гроші, участь - від 250- 350 грн.  

Докладніше дивись на АФІША

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ