Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Наш «книжковий арсенал» поповнився! День нових книг та нових вражень – для Вас!

Поділіться цією сторінкою:

Дорогі наші користувачі! Вас вже понад 15 тисяч!

Запрошуємо Вас на День Нової Книги!
06 травня, у вівторок, чекаємо

на Вас за адресою:
вул. Льва Толстого, 49.

Книги, як і люди, при першому знайомстві можуть приголомшити, зацікавити, здивувати або залишити байдужими. Якщо зустрічається книга, яка відповідає Вашому внутрішньому настрою, яка вступає у резонанс або у протиріччя з Вашими судженнями, складається реальне враження, що Ви зустрілицікавого, гідного співрозмовника, опонента, друга чи подругу!

Читати, збагачуючись думками, спілкуватися з авторською підсвідомістю, відчуваючи характери та наміри героїв, занурюватися у науковий і досконалий світ логіки та математики, насолоджуватись словом і сюжетом – всі ці інтелектуальні задоволення можна одержати безпосередньо в бібліотеці або замовити на свій власний абонемент.
Непростими шляхами дісталися нові книги до нашої молодіжної книгозбірні. Завдяки ініціативній діяльності бібліотекарів, проекту «Українська книга», доброї волі авторів, видавництв і небайдужих киян продовжується регулярне поповнення бібліотечного фонду. Наприклад:   

Ми висловлюємо величезну вдячність всім, хто причетний до такої доброї справи! Продовжуємо і надалі творити добро, шукати найкращі сучасні книги та дарувати їх нашим читачам – а їх стає більше і більше і вони жадібно читають, читають і читають!

Квітневий цьогорічний «Книжковий арсенал» порадував нас яскравими зустрічами, бестселерами, знаковими подіями.
Але, на жаль, наші прагнення закупити для читачів усе най-найкраще, наражаються (вже не перший рік) на жорстку реальність «бібліотечної» економіки…
Отже, розраховуємо на колекцію нових видань, самотужки створену «вболівальниками» Молодіжної бібліотеки для молодіжних читачів!

 

 

Книги  30-х найуспішніших письменників можна взяти почитати додому на абонемент. Навіщо купувати?

Протягом дня ви побачите та почуєте таке:

Додадкова інформація в абонементному відділі «Книголюб» (тел. (044)288-30-12)

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ