Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Інтелект – центр - в бібліотеці

Поділіться цією сторінкою:

Нещодавно МСМБ «Молода гвардія» побувала в гостях у програми "Обрії"  на Першому каналі Українського радіо  Національної радіокомпанії України. У кожній оселі по всій Україні сонячним суботнім ранком звучали голоси директора Київської молодіжної бібліотеки «Молода гвардія» Галини Конашко,  представника міжнародної громадської організації «Лагода» Ганни Хотимлянської та радіоведучої – журналістки Олени Корнієнко.

Говорили про важливі речі –  що таке сучасні інтелект–центри, як їх створити в своїх громадських осередках. На прикладі своїх організаційних рішень Галина Борисівна поділилася досвідом створення інтелект–центру в молодіжній бібліотеці, розповіла про сучасні нові бібліотечні послуги для зацікавленої молоді.

Запрошуємо послухати радіопередачу та скористатися цікавим досвідом Київської молодіжної бібліотеки.

Обговорення досвіду створення інтелект-центру в бібліотеці відео доступно: тут - аудіофайл.

Докладніше на сайті, ефір від 15.06.2013, час передачі – з 10.07 до 10.59: http://radioukr.com.ua/ua/11

До відома: «Обрії» - це суботня інформаційно-музична програма, присвячена огляду найцікавіших та найпомітніших подій тижня в соціальній, спортивній, духовно-мистецькій сферах.
Перший канал Українського радіо складається з інформаційно-музичних блоків, інформаційних програм і випусків, що висвітлюють найважливіші події в Україні та за кордоном, передач на громадсько-політичні, соціально-економічні теми, літературно-художніх, музичних програм, передач для дітей та юнацтва.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ