Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Допоможемо Полтавській дитячій бібліотеці!

Поділіться цією сторінкою:
 

Зміст акції-інсталяції

полягає в тому, що кожен її учасник приносить із собою одну  книжку (або більше), з яких власне, і будується брама. Це підручники, книжки з програмними творами, словники, розважальна література для дітей, атласи, літературні серії відомих авторів, поезія, фантастика, повісті, есе, література іноземними мовами, тощо.

Після того, як всі учасники сфотографуються на фоні книжкової споруди, книжки складуть на вантажівку і відправлять до тимчасового приміщення Полтавської обласної дитячої бібліотеки, книжковий фонд якої зазнав чималих збитків після рейдерского нападу.

Важливо не бути осторонь від цієї акції!

Таким чином книга отримує друге життя, а діти отримують доступ до скарбів української словесності.

Підготовка акції

В  МСМБ «Молода гвардія» створено офіційний пункт з прийому книг акції «Книжкова брама». Після збору необхідної літератури, оргкомітет доправить книги до місця проведення акції-інсталяції.
Ми закликаємо Вас залучити якомога більше друзів та знайомих, як до самої акції, так і до розповсюдження інформації про неї. Безсумнівно, що за підтримки суспільної свідомості, та за умови завчасного інформування потенційних учасників, акція буде більш потужною і цікавою.

Збір книжок розпочинається 13 жовтня 2008 року до 13.00 16 жовтня у приміщенні бібліотеки.

Інсталяція у Києві відбуватиметься 16 жовтня 2008 року о 15.00 у сквері, біля Золотих воріт (зі сторони вул. Ярославів Вал).

Ніхто не зобов’язує, але ми маємо бути  там з книжками!

Організатори акції запевняють - кожна людина, що принесе бодай одну книжку на підтримку Полтавської бібліотеки, отримає можливість сфотографуватися на пам'ять з відомими сучасними письменниками, акторами театру та кіно, журналістами, діячами культури, представниками посольств інших країн.
 
На акцію «Книжкова брама»організаторів  надихнув проект «Книга — майбутнє», ініційований Молодіжною фундацією ЮНЕСКО http://www.mfunesco.org/ukr/new_activ_km.php
 

Про розвиток проекту «Книжкова брама» слідкуйте на сайті  http://www.interkulturo.info/ .

Доповнення вносяться в залежності від намірів та ідей, що належать співорганізаторам акції.

У разі виникнення питань звертайтесь до бібліотеки 8(044) 288- 30-12, або до оргкомітету акції 8 (044) 331 41 18 8 (044) 587 62 97, 8 (097) 780 26 02 або за електронною адресою info@interkulturo.info .

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ