Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Стрим-бесіда: «Мужність. Честь. Закон» про права учасників бойових дій

Поділіться цією сторінкою:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Провели стрім-бесіду з юристом Михайлом Харіним про права учасників бойових дій «Мужність. Честь. Закон» - на фейсбук-сторінці Київської молодіжної бібліотеки.

Окрім важливості дотримання прав учасників бойових дій під час війни в Україні, важливо також визнати ширшу суспільну значимість дотримання цих прав. Учасники бойових дій — це особи, які ризикували своїм життям, щоб захистити свою країну та її народ. Поважаючи їхні права, суспільство може продемонструвати свою вдячність за їхні жертви та сприяти їх успішній реінтеграції в цивільне життя після закінчення конфлікту. Крім того, визнання прав учасників бойових дій може служити засобом сприяння культурі прав людини та поваги до верховенства права. Таким чином, права учасників бойових дій є не лише важливими для забезпечення справедливості під час війни, але вони також відіграють вирішальну роль у формуванні довгострокової стабільності та процвітання українського суспільства в цілому.

В етері поговорили про як з часом розвивалися права учасників бойових дій в Україні та які зміни до законодавства внесено для їх захисту, з якими основними труднощами стикаються учасники бойових дій в Україні щодо захисту своїх прав та добробуту, наскільки важливо для влади та суспільства визнати та вшанувати жертовність та службу тих, хто брав участь у бойових діях в Україні, які правові та інституційні механізми підтримки реінтеграції учасників бойових дій назад у цивільне життя в Україні існують та наскільки вони ефективні, яку роль можуть відіграти організації громадянського суспільства, міжнародні організації та приватний сектор у підтримці прав та добробуту учасників бойових дій в Україні, як ми можемо забезпечити довгостроковий захист прав учасників бойових дій в Україні, визнання та оцінку їхнього внеску в життя суспільства?

Сподіваємось на подальші зустрічі у етері з паном Михайлом та дуже вдячні за змістовну та цікаву бесіду!

Запис етеру можна переглянути за посиланням.

Слідкуйте за анонсами!

Попереду ще багато цікавого!

 

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ