Як харчуватися після Covid-19
Якого раціону харчування варто притримуватись після перенесеного Covid-19?
Звісно, що після Covid-19 зачасту може бути не до їжі. Особливо, коли смакові рецептори ще не відновились. Попри це, варто підживлювати організм і харчуватись з користю в післяковідний період. У вашому раціоні має бути риба (бажано морська), гречана каша, зелень, овочі, ягоди, фрукти, горіхи, які мають в складі цинк, наприклад, кедрові. Після перенесеного Covid-19 варто на певний період відмовитись від вживання молочних продуктів, овочів з великим вмістом крохмалю (картопля, кабачки), кондитерських виробів, алкоголю та глютену.
Кандидат медичних наук, лікар-експерт громадського здоров'я Отто Стойка радить взяти до уваги актуальну та змістовну літературу, таку як: «Не померти передчасно» Майкл Грегер, «Їжа для мозку. Наука здорового харчування» Ліса Москоні.
Більше інформації за посиланням.