Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Всеукраїнський день бібліотек у Молодіжній

Поділіться цією сторінкою:

Київська молодіжна бібліотека святкує своє професійне свято. І ми підготували для наших читачів та користувачів низку заходів на честь цієї дати.

Вдало провели Благодійний ярмарок хенд-мейд на підтримку ЗСУ на майданчику нашої бібліотеки. Усі бажаючі допомогти нашій армії мали змогу придбати гарні дрібнички та милі речі.

Усі кошти, а ми зібрали 8 тисяч 7 гривень і 70 копійок – переказали на підтримку ЗСУ. А ярмарок продовжується у приміщенні читальної зали і ви можете завітати та підтримати наших бійців! Кошти, зібрані пізніше, ми теж перекажемо на потреби ношої армії. Слава ЗСУ, разом переможемо, здолаємо  ворога, бо ми Українці!

У стінах Молодіжної пройшов стрім з  Дар’єю Романською - авторкою подкасту «Шева, Леся і Франко». Поспілкувалися про літературу, про роботу Дар’ї, що у своїх подкастах розвінчує упередження та стереотипи про відомих українських літературних постатей. Також поговорили про те, яким різним може бути уявлення про наших видатних авторів, як це впливає на сприйняття нами їх біографій і творів та що цікавого можна віднайти, досліджуючи ці теми.

До дня бібліотек ми також підготували особливу онлайн-гру – Бібліобінго. Правила дуже прості – користувачі Фейсбук, наче як у відомому лото, закривають клітинки назвами книг, кому вдалося закрити всі клітинки – пише в коментарях «Бінго» та лайкає допис! Переможця ми визначимо 30.09 за допомогою random.org. Переможець отримає призи від Молодіжної.

У читальній залі Молодіжної презентували книжкову виставку «Скарбниця закодованих знань людства». Радо чекаємо на всіх відвідувачів. Ми зібрали дуже цікаву та актуальну літературу.

Дякуємо всім, хто брав участь у наших заходах! Попереду ще багато цікавого!

Слідкуйте за анонсами.

Разом до Перемоги!

 

 

 

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ