Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Історичний вектор: Україна - український Донбас - Туреччина

Поділіться цією сторінкою:

Пропонуємо нашим читачам оцінити складний шлях народу від Османської імперії до сучасної Туреччини. Зануртеся у складну і суперечливу сучасність Донбасу. Давайте змінимо своє життя на основі принципу втручання. Читайте нові книги у нашій бібліотеці.

 

Горіха Зерня "Принцип втручання".

Авторка, перекладачка і волонтерка впевнена у моральній і військовій ПЕРЕМОЗІ над ворогом. Представлена книга - дотепно написаний авантюрний детектив. Ви не зможете відірватися від читання до останньої сторінки. 

 

 

 

 

Денис Казанський, Марина Воротинцева "Як Україна втрачала Донбас".

Ця книга - новітня історія двох областей України, Донецької і Луганської. Автори - професійні журналісти - розповідають, як могутні еліти Донбасу спочатку розпалили вогонь ворожнечі, а потім зіштовхнули свій край у прірву кровопролиття. Сьогодні це важливо для розуміння подальшого розвитку цього регіону після нашої ПЕРЕМОГИ.

https://fb.watch/dcNb-BpzS_/

 

Ільбер Ортайли "Османи на трьох континентах".

Сьогодні Туреччина допомагає нашим перемовинам і готова врятувати героїв з Маріуполя. Представлена книга - майстерний виклад загадкової історії нашого заморського сусіда. Автор - кримський татарин за походженням - пишається родинним корінням, що пов’язує його з Україною.

 

 

 

 

Артем Чех "Район Д".

Книга увійшла до короткого списку Книги року ВВС.

Це урбаністичний роман з окремих людських історій. Читач знайде тут багато вічних питань з відповідями і без.

 

 

Артем Чех "Хто ти такий?".

Представлена книга ставить питання від імені головного героя до інших персонажів та від автора до читача, але не дає ніяких відповідей. Відповіді знайде для себе кожен з нас після прочитання книги.

https://fb.watch/ddPXPWFzi4/

 

 

Читайте, аналізуйте, книги очікують на вас у бібліотеці.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ