Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Заходи до Дня захисників і захисниць України

Поділіться цією сторінкою:

Захист України – це справді почесно, особливо у важкі часи війни з Росією. А День захисників і захисниць України – те свято, в яке особливо важливо пам’ятати, завдяки кому мирне небо над Києвом, і ще раз щиро подякувати за це. Саме це було основною метою заходів, що провели до цього свята у Молодіжній.

Так, наприклад, саме до Дня захисників і захисниць України у Молодіжній відкрилася виставка фотографа Олександра Харвата. Його роботи – це фронтові портрети, зроблені без підготовки, гриму та декорування, аби максимально передати атмосферу, яка панує серед наших військових.

Також поспілкувалися з тими, хто наважився зробити захист України своєю професією – курсантами та курсантаками Військового інституту КНУ ім. Т.Г. Шевченка. Оскільки наші гості навчаються на кафедрі геоінформаційних систем, то для бесіди з ними покликали Олександра Мельника - президента Фонду сприяння розвитку геоінформаційних технологій та послуг.

А після бесіди курсанти мали змогу потішитися бібліотечними цікавинками!

Звісно, не обійшлося й без книжкової виставки. На експозиції зібрали літературу різних жанрів та напрямків, але з однією наскрізною темою – боротьбою за Україну.

Зовсім нещодавно до назви свята додали слово «захисниці», тож ми вирішили детально поспілкуватися з членкинею правління Жіночого ветеранського руху, ветеранкою Ляною Кромбет. І хоча стрім розтягнувся більше, ніж на годину, жодна хвилина бесіди не була порожньою – спікерка розказала і про передумови своєї служби, і про участь в Революції гідності, і про те, як нині ставляться до жінок, що присвячують життя захисту країни.

Переглянути стрім можна тут.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ