Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Як у молодіжній провели свята!

Поділіться цією сторінкою:

Багато людей боялися, що пандемія і нокдаун зіпсують атмосферу свят, але Молодіжній це не загрожувало – адже саме в найскладніші часи пізнається значення головних ідей Нового року та Різдва: людяність, взаємодопомога, доброта. Саме в такі часи найбільше хочеться дарувати усмішки, а це у наших бібліотекарів виходить добре!

Особливою радістю для читачів Молодіжної стала безпрограшна лотерея, доступ до якої можна було отримати тільки після інтелектуального випробування. Люди не лише вправно вирішували розумне завдання, але й вигравали цікаві призи: книги та смаколики. І охочих взяти участь у цій розвазі було чимало.

Ще однією з головних ідей свята є вдячність. Саме тому колектив Молодіжної підготував ряд подяк, аби вручити їх нашим найактивнішим читачам, партнерам та учасникам рубрик. Завжди приємно, коли твою роботу цінують, а ми справді цінуємо наших партнерів та читачів. Про те, як нагородили учасників рубрики #поетична_п'ятниця, скоро опублікуємо окремий матеріял!

Традиційно підготували й книжкову виставку. Новий рік та Різдво – свята з дуже цікавою історією, тому на полицях виставки можна знайти багато літератури про обряди, культуру, традиції, тощо. Кожен, хто підходив до виставки, знаходив для себе щось цікаве.

Особливої уваги заслуговує і декор Молодіжної. Все, починаючи від ялинки й закінчуючи найменшими сніжинками, було зроблено з особливою любов’ю і турботою. А щоб потенційні читачі могли ближче познайомитися з бібліотекою та відчути її святкову атмосферу, бібліотекар Василь підготував онлайн-екскурсію у форматці цікавого відео, переглянути яке ви можете тут.

А для молодших читачів особливі подарунки від Святого Миколая дарував відділ абонементу, де створили цілий святковий куточок, в якому затримувалися і батьки, і діти. Там були представлені і підручники, і казки, і серйозна література.

Загалом, можна сміливо сказати, що пандемія, хоч і створила певні труднощі, не змогла перешкодити читачам Молодіжної гарно відсвяткувати і День Святого Миколая, і Різдво, і Новий рік.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ