Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Стрім з учасниками Революції гідності та тематичні виставки!

Поділіться цією сторінкою:

Нещодавно Верховна рада офіційно вказала, що Революція гідності – ключова подія для українського державотворення. Ми у Молодіжній вже давно так вважаємо, тому щороку вшановуємо пам’ять про подвиги Небесної сотні цікавими зустрічами та іншими заходами. Цього року, як і більшість івентів, бесіду про Революцію гідності довелося перенести в онлайн.

Але від цього зустріч не стала менш цікавою, адже до нас завітали Ігор та Дарина Кульчицькі – учасники Революції гідності. Говорили про передумови та наслідки Майдану, про його цінності, про те, якою була б країна без Революції. Йшла мова й про сучасну політику, про переслідування активістів та розвиток політичної свідомості українців. Дарина та Ігор, хоч і вважають, що нині відбувається проросійський реванш, налаштовані оптимістично – порівнюють Україну з хорошим спортсменом, який, хоч і програє певні змагання – матиме хорошу кар’єру і багато перемог.

За неймовірно цікавий стрім Дарина та Ігор отримали від Молодіжної подяки.

Підготували до Дня вшанування пам’яті героїв Небесної сотні й тематичну виставку. Є там і література про сам Майдан, і цікавинки щодо ширшого розуміння політики. Зацікавила виставка і наших гостей, а це вже вагомий показник, адже Революцію вони бачили на власні очі!

Особлива книжкова виставка чекає на читачів і у відділі абонементу – там зібрано щоденники, фотографії та ще чимало цікавих матеріялів про Революцію гідності. А оскільки цю виставку створив відділ абонементу, то більшу частину з представлених книг можна взяти почитати додому.

І це важливо, адже про історичні події треба знати!

Дивитися стрім за посиланням.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ