Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Переплетіння доль Катерини Бабкіної в #BookTalk

Поділіться цією сторінкою:

«Мій дід танцював краще за всіх» збірка оповідань Катерини Бабкіної, або роман в оповіданнях, адже всі оповідання пов’язанні між собою. Оповідання складаються в єдину історію п’яти родин, діти яких знайомляться в школі першого вересня у перший рік незалежності України та залишаються друзями на все життя. Тут ми зустрічаємо Лілічку, яка в перший день втратила улюблену брошку з мишкою, але натомість знайшла друзів на все життя. Тут і хлопчик Діма, що плакав на першому дзвонику і вже підрісши, пішов на війну в Донбасі. Леся, яка збирала горіхи з дідом  найщемкіша згадка про діда. Міша, якого мама з дитинства гіперопікала і який вже будучи дорослим не може до пуття знайти своє місце в житті.

Авторка пропонує читачам доволі етюдний екскурс в історію українців, які пережили всі важкості ХХ-го століття та непевні часи перших років сучасної незалежності. Письменниця піднімає важливі теми: батьки і діти, війна, людські взаємини, любов, пам'ять. Вона змушує зрозуміти, що ні долю, ні рідних не обирають та як часто ми буваємо несправедливими, роблячи поспішні висновки і приймаючи необдумані рішення. Як часто ми обділяємо любов'ю ближніх. І як часто так складно дивитися правді в очі, відмовляючись приймати реальність.

Катерина Бабкіна спромоглася вкласти в невелику за обсягом книгу чимало  – тихого щастя, страшних реалій минулого, невідомості перед майбутнім і сподівання, що все буде добре... принаймні має бути.

 Пекреглянути відео можна тут.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ