Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Осіння Поетична М'ясорубка – чудове завершення сезону!

Поділіться цією сторінкою:

Вже вчетверте Молодіжна бібліотека стає платформою для видовищного конкурсу – Поетичної м’ясорубки. Осіння М’ясорубка стала особливою не лише через те, що закриває цьогорічний сезон, а й через труднощі, які виникли у зв’язку з новими карантинними обмеженнями. Тим не менш, здоров’я читачів для бібліотекарів завжди стоїть на першому місці, тому захід проходив максимально безпечно: маски, антисептик, вакциновані працівники.

Головною перешкодою стало те, що не всі учасники мали змогу добратися до локації. Тим не менш, попри побоювання організаторів, на конкурс прийшло вдосталь і поетів, і глядачів. А труднощі зробили участь у змаганнях ще більш цінною, а атмосферу – ще більш азартною та запальною.

Були труднощі й з тим, аби зібрати журі – одну з членкинь мусив терміново підмінити Василь Соловій – літературознавець і співзасновник Літературного ордену імені Святого Зіберта Світлого. Також до журі приєдналися перекладач Роман Гардашук та літературознавиця Ілона Червоткіна – всі вони вже знайомі постійним глядачам Поетичної м’ясорубки.

Знайомі читачам Молодіжної і деякі конкурсанти. Наприклад, Аліса Шампанська барала участь у Тотально вільному мікрофоні, а Іра Пам’ятай вже не вперше бере участь у М’ясорубці й цього разу стала фіналісткою. Але звання чемпіонки отримала інша цікава поетка – Владлена Єлагіна, яка вперше брала участь в конкурсі.

Тож ще раз бажаємо всім поетам наснаги і з нетерпінням чекаємо наступних віршових баталій вже у 2022 році!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ