Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

«Київські настрої» – художня виставка Марії Тіваненко та Ольги Єрмакової у Молодіжній

Поділіться цією сторінкою:

У Молодіжній пройшло відкриття художньої виставки «Київські настрої», на якій мисткині Марія Тіваненко та Ольга Єрмакова представили свої роботи різних років, що були створені саме у Києві і є відображенням певного внутрішнього стану.

Роботи Марії та Ольги наповнені абстрактними формами, сміливими лініями, яскравою колористикою.

Композиція Марії Тіваненко червоним та сірим кольорами на чорному тлі, що має назву «Композиція #45», не залишила байдужим нікого, робота мала схвальні відгуки, захоплення і стала справжнім акцентом в експозиції.

А робота Марії, на якій зображено гіпсовий бюст Нікколо да Уццано – флорентійського політичного діяча, надзвичайно ефектна і справляє дивовижне враження. Цей бюст часто відтворюють абітурієнти і студенти творчих вишів на академічному рисунку або живописі, тому несподівано та цікаво бачити цей бюст у сміливій графічній інтерпретації.

Композиція «Без назви #47» Ольги Єрмакової отримала свої вподобання, і викликала у глядачів різні приємні асоціації. А робота «Червона абстракція #45» навіює не лише радісні та мажорні настрої, а й розкриває собою повний спектр таких емоцій.

Також дуже зацікавили глядачів живописна робота «Берег» Марії Тіваненко та графічна робота синьою тушшю «Місячне сяйво», де в абстрактних лініях та візерунках чітко вгадуються обличчя.

Роботи Марії насичені тонкими візерунками та геометричними формами, що випливають один з одного і самодоповнюються. Роботи Олі тяжіють до недбалих та жорстких ліній, композиційних зміщень та відкритих кольорів.

Роботи виконані у змішаній техніці, матеріали: папір, акварель, акрил, пастель, маркери, туш.

Також експозицію прикрашає банер із серією творів медіа-мистецтва, що має назву «Начерки міста». Це друковані роботи, виконані у техніці комп’ютерної графіки та фотографії. Обличчя, створені Марією, безпомилково передають настрої нашого міста та відтворюють їх на його тлі.

На відкриття завітали як поціновувачі прекрасного, так і друзі дівчат, гості та читачі бібліотеки. Відбувалося як обговорення робіт, так і цікаві розмови про сучасне мистецтво, а один з гостей присвятив художницям вірш, який написав прямо на відкритті виставки.

Запрошуємо Вас до знайомства з новими іменами. Завітайте до бібліотеки, огляньте виставку та відчуйте «Київські настрої». Виставка картин буде працювати ще до кінця літа.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ