Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Чемпіонкою весняної Поетичної м'ясорубки стала Мар'я Терція

Поділіться цією сторінкою:

Символічним актом прощання з весною стала для Молодіжної бібліотеки друга Поетична м’ясорубка – конкурс видовищних та глибоких віршових виступів. Вперше конкурс було проведено ще взимку, і, оскільки змагання викликало живий інтерес і серед поетів, і серед читачів бібліотеки, команда Молодіжної вирішила зробити Поетичну м’ясорубку щоквартальною подією.

За умовами конкурсу, журі оцінювало не тільки поетичну глибину тексту, а й те, як цей текст було представлено. Це перетворило звичайний поетичний конкурс на справжнє шоу, сповнене азарту, вболівань та краси. Учасниці та учасники доклали усіх зусиль, щоб вразити і журі, і глядачів, а ті троє, яким це вдалося найкраще, потрапили до фіналу.

Василь Соловій, поет, літературознавець, кандидат філологічних наук та член журі М’ясорубки, сказав, що вибрати кращих було непросто. Але зрештою до фіналу впевнено пройшли Арса Терен, Ігор Мисяк та Мар’я Терція. Нагадаємо, що Мар’я вже була фіналісткою першої Поетичної м’ясорубки, але тоді протистояння виграв Варел Лозовий.

Але цього разу все пішло зовсім інакше, і з рівним рахунком фінал завершили Ігор Мисяк та Мар’я Терція. За правилами конкурсу чемпіоном має стати лише один м’ясоруб, тож довелося провести додатковий тур, і вже в ньому з невеликим розривом перемогла Терція, вразивши усіх щемким текстом, прочитаним під біт. Таким чином поетка повернулася до Харкова з усіма призами та званням чемпіонки Поетичної м’ясорубки!

А переглянути запис цього протистояння ви можете тут.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ