Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Життя як подвиг - зустрiч, присвячена Небеснiй сотнi

Поділіться цією сторінкою:

В Молодіжній пройшла цікава та, передусім, патріотична зустріч до дня вшановування Героїв Небесної Сотні. Дітям 9-го класу ліцею № 21 дуже змістовно та доступно розказали про Революцію гідності наші гості – Віктор Кузнєцов, керівник відокремленого підрозділу Громадської спілки «Ветеранський простір», та Влад Степаненко – офіцер окремої 112-ї бригади територіальної оборони ЗСУ. Хлопці безпосередньо були учасниками історичних подій, очевидцями Майдану, тому мали що розказати авдиторії, окремо акцентувавши на контексті політичної ситуації.

Влад Степаненко розказав про першу медичну допомогу, пояснив, як діяти у критичних ситуаціях та що робити з пораненими та травмованими людьми до приїзду лікарів. Ці навички були наглядно продемонстровані, ліцеїстам були дані поради щодо засобів, які треба завжди носити з собою та головне, як вчиняти у різних критичних ситуаціях.

Під кінець зустрічі діти мали змогу роздивитися як медичний інвентар, так і обладунки, які учасники Революції Гідності носили у ті страшні дні.

До речі, Віктор Кузнєцов вже не вперше проводить в Молодіжній подібну зустріч зі школярами, а ще він багаторазово брав участь в наших бібліотечних активностях, і тому за результатами 2019 року Віктор отримав грамоту від Молодіжної, як найактивніший учасник масових заходів.

Ще більше дізнатися про Революцію гідності та Небесну сотню ви можете на тематичній книжковій виставці у нашій читальній залі.

Нам у Молодіжній, особливо приємно та важливо приймати таких гостей та мати змогу поділитися важливою частиною нашої історії.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ