Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Як зустрічали День Незалежності у Молодіжній

Поділіться цією сторінкою:

День Незалежності України позаду, а це означає, що наша країна стала на рік старшою та міцнішою! А ще це означає, що команда Молодіжної може підбити підсумки заходів, проведених до цієї неймовірної дати!

Найгучнішою з бібліотечних подій стала вулична акція на День Державного Прапора України. Бібліотекарі з усіх відділів зібралися на майданчику перед входом до Молодіжної, взявши з собою гарну українську музику, прапор, подарункові книги та великий заряд гарного настрою. А для безпеки читачів також принесли одноразові рукавички та санітайзер. Це було гучно, весело і драйвово – як і мають святкуватись патріотичні свята.

Ще однією масштабною подією став фотофлешмоб «Автентичність українців». За умовами флешмобу учасники мали опублікувати або надіслати нам світлину з місця, яке у них найміцніше асоціюється з автентикою України. За час флешмобу нам не лише надсилали фотографії у соціальних мережах та через електронну пошту, але й навіть часом приносили вручну на фотоапаратах! І це були дивовижні місця й чудові світлини: годівнички в парках, мінімалістичні скульптури, пам’ятники, відверті фотографії з професійних фотосесій, світлини з карпатської ватри на Івана Купала і ще багато різного…

Також Святу Незалежності було присвячено відео рубрики «#поетична_п’ятниця», в рамках якої бібліотекар Василь зачитав вірш Юрія Андруховича, про що ми вже писали раніше. Заразом анонсували й те, що наступний випуск поетичної рубрики буде присвячено Дню пам’яті захисників України, тому до вибору вірша колектив підходить дуже відповідально.

А про що треба пам’ятати навіть після Дня Незалежності? Що Незалежність, самобутність, автентичність – це речі, які дались нам з великими жертвами. Більше того, люди віддають свої життя захисту цієї країни, і те, що ми можемо зробити, аби їм віддячити – любити її усім серцем!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ