Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Настолки в Молодіжній бібліотеці – у що пограти?

Поділіться цією сторінкою:

У світі сучасних технологій  настільні ігри на фоні комп'ютерних стають менш цікавими молоді, адже розвага з віртуальним другом в наш час куди цікавіша, ніж спілкування наживо з друзями в ході якоїсь гри. Звучить безглуздо, правда? Міська молодіжна бібліотека пропонує залишити віртуальних друзів та весело провести час з реальними за однією з настільних ігор в читальній залі “Молодої гвардії”, наприклад, “PARTY ALIAS”, де потрібно пояснити слово за допомогою синонімів й антонімів. Чим більше правильно вгаданих слів, тим швидше одна з команд дістанеться до фінішу.

Але на цьому ігри на асоціації в нас не закінчуються.  Одна з таких “DIXIT” –  гра з неймовірними абстрактними ілюстраціями на картах. Потрібно лише дивитись на шість зображень та до однієї з карт придумати таку асоціацію, щоб було важко відгадати учасникам, а вам легко отримати бали за невідгадану асоціацію, і, набравши найбільшу кількість балів – виграти.

В ігровому арсеналі бібліотеки звісно є й пригодницька гра “ВІКІНГИ”, учасники якої можуть відчути себе в ролі  воїнів-вікінгів, які прагнуть завоювати прихильність свого вождя, влаштовуючи напади на мирне населення. Мета Вікінгів Північого моря – справити враження на свого вождя, набравши найбільшу кількість переможних балів до кінця гри. Партія закінчується, коли залишається лише одне незахоплене поселення, усі Валькірії прибрано або коли принесено усі дари. Скликайте своїх воїнів, сезон вторгнень розпочато!

Якщо ти і твої друзі - затяті мрійники, а ваш улюблений письменник - Антуан де Сент-Екзюпері, тоді гра “Маленький принц” чекає вас на полицях нашої бібліотеки, адже вашою метою буде створення планети мрій за допомогою тайлів, за кожен з яких учасники отримують різну кількість балів. Виграє той, хто отримає найбільше балів.

Вийти за рамки своєї уяви допоможе гра “Геометрія уяви”, яка занурить вас у незвичайний світ фантазійних істот та образів, яких створить ваша уява за допомогою 60 прозорих карт. Все просто - потрібно лише перемішати карти, покласти їх одна на одну і комбінація готова. Немає жодних обмежень вашої фантазії, і віртуальні дракозаври в минулому. Виграє той, хто відгадає найбільше карт та отримає найбільше балів.

Чи не найпопулярніша з настолок бібліотеки - “Манчкін”, де потрібно перебороти орди чудернацьких створінь, пройти всі перешкоди та дійти першим до фінішу.

Ну і звісно ж Міська молодіжна бібліотека має ваші улюблені ігри молоді, які не потребують представння - це “Монополія” та “Дженга”.

Чекаємо на вас в Міській молодіжній бібліотеці “Молода Гвардія”.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ