Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Молодіжна до Дня прав людини

Поділіться цією сторінкою:

Будь-яке цивілізоване суспільство з часом тяжіє до боротьби за права людини. До такої боротьби останніми роками дозріла і Україна: після Революції гідності в інформаційному полі з’являється все більше правозахисних організацій, справи порушення прав людини розслідуються набагато аткивніше. А втім, ситуація ще дуже далека від ідеальної чи хоча б задовільної, тому про права людини треба говорити знову і знову.

Саме цим і зайнявся колектив Молодіжної до Дня прав людини. Перш за все підготували тематичну книжкову виставку, де кожна книга дозволяє дізнатися про захист своїх справ трохи більше. Література стосується різних сфер, у яких можуть порушуватися права людини, тому кожен читач зможе знайти для себе щось цікаве!

А ще детальніше поговорити про права людини запросили Михайла Харіна – нашого давнього партнера й керівника Центру надання безоплатної правової допомоги. Оскільки пандемія досі не вщухла, говорили у форматі стріма на Facebook, але дистанція з читачами не завадила підняти ряд важливих питань, адже за минулий місяць Україна побачила кілька гучних скандалів щодо прав людини.

Михайло Харін розказав і про втішні сторони ситуації, й про ті, які поки втішними назвати неможливо. Але вже сам факт таких бесід – показник дуже хороших тенденцій, а Михайло Харін навіть отримав подяку за тривалу та плідну співпрацю з Молодіжною!

Переглянути стрім з юристом  ви можете за посиланням.

Отже, пам’ятайте про свої права й захищайте права тих, кому необхідна допомога!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ