Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Інструкція з виживання в інтернеті від Кевіна Митника в #BookTalk

Поділіться цією сторінкою:

Щодня кількість інтернет-даних про кожну людину зростає в геометричній прогресії. Тому хоч би якою привабливою була ілюзія конфіденційності, ми аж ніяк не є невидимками для світу. Навіть якщо ви не публічна особа, по той бік екрана знають, що ви їли на обід. За вами може шпигувати будь-хто. Однак від цього можна захиститися.  І допоможе в цьому книга Мистецтво залишатися непоміченим Кевіна Митника.

Кевін Митник – знакова фігура у сфері інформаційної безпеки, консультант з комп'ютерної безпеки, письменник, колишній комп'ютерний хакер. Наприкінці XX століття був визнаний винним в різних комп'ютерних і комунікаційних злочинах. Зараз спікер з питань кібербезпеки та автор книжок. А ще він засновник Mitnick Security Consulting, його клієнтами є компанії з Fortune 500 та інші.

Кожен ваш крок в Інтернеті відстежується і зберігається. Великі компанії і великі уряди хочуть знати і використовувати те, що ви робите, а конфіденційність – це розкіш, яку лише деякі можуть собі дозволити. У цій практичній книзі Кевін Митнік наочно показує, що відбувається без вашого відома, і на цих прикладах навчає "мистецтву невидимості", а саме реальній тактиці захисту для вас і вашої родини. Читаючи цю книгу, ви дізнаєтеся все – від захисту пароля і розумного використання Wi-Fi до передових технологій, розроблених для максимальної анонімності.

Конфіденційність – це сила, яку ви заслуговуєте і потребуєте, тож приходьте до молодіжки та ознайомтеся із рекомендаціями Кевіна Митника. Книги є і в читальній залі, і в абонементному відділі.

Переглянути відео можна тут.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ