Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Ще більше вільної поезії у Молодіжній!

Поділіться цією сторінкою:

Поезія, музика, чай і абсолютна свобода – так пройшов другий Тотально вільний мікрофон у Молодіжній. Захід вийшов дуже динамічним, насиченим і різноплановим, але воно й не дивно – саме так і має виглядати справді вільний поетичний вечір!

Такими ж різними були й поети: від виваженої християнської поезії до бунтарських молодіжних верлібрів, що стирають всі межі й рамки. На заході не було ні цензури, ні тематичних обмежень, тому кожен поет міг читати саме те, що вважає найбільш актуальним.

Оскільки поети були не лише різні за віком, але й родом з абсолютно різних середовищ, Тотально вільний мікрофон став платформою не лише для обміну поетичним досвідом, але й для обговорення форм та стилів.

Особливо жваві обговорення викликала поезія, яку читали Кіра Снова та Аліса Шампанська, відомі завдяки організації вже легендарних для Києва Краплинних читань. Безкомпромісні, свободолюбиві й динамічні верлібри зачепили кожного слухача: теми вільнодумства, прийняття себе та інших, конфлікту з рамками та обмеженнями – те, що завжди було актуальним і завжди таким лишатиметься.

Музикант Анатолій Рибін, натомість, радив молодим поетам «відмовлятися від трешу» і «знайти в собі Пушкіна». Він виконав ряд авторських сатиричних весняних пісень у традиційному для українців стилі, і в цих піснях акцентував на тому, що українцям час навчитись жити так, щоб заздрив весь світ.

Актуальні й цікаві теми піднімав у своїх віршах і Максим Холявін, який читав і про те, як всі ми змінюємось з віком, і про війну, і про звіра, що живе в кожному з нас. Доросла, виважена і повна красивих метафор поезія.

Загалом на заході виступили восьмеро поетів, кожен зі своїм неповторним стилем, тому кожен слухач почув щось, що припало йому до смаку.

Завдяки Максиму Холявіну ми маємо чудові відеозаписи з Тотально вільного мікрофона. Ще більше записів ви можете знайти на нашій сторінці у Facebook

Читайте, слухайте і любіть поезію, адже Молодіжна бібліотека обов’язково проведе і Тотально вільний мікрофон 3!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ