Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Гучний і яскравий День бібліотек у Молодіжній!

Поділіться цією сторінкою:

До свята всіх бібліотек Молодіжна готувалась давно, тому день пройшов дуже насичено: все почалось з вуличної акції, де команда бібліотеки дарувала книги, роздавала яблука з літературними передбаченнями. Це дійство проходило настільки гучно і яскраво, що жоден перехожий не міг не звернути увагу на Молодіжну!

Відділ абонементу тим часом працював над тим, щоб читачам було цікаво не лише на вулиці, але й у стінах бібліотеки – задля цього кожен читач мав змогу приєднатись до майстер-класу з виготовлення стильних закладок в кольорах бібліотеки – а бажаючих виявилось чимало.

Не відставала і Медіатека – там бібліотекарі разом зі студентами Київського коледжу будівництва, архітектури та дизайну влаштували справжню вечірку з живою музикою, танцями та співами. Оновлений простір відділу мистецтв  - найкраща платформа для таких веселощів.

Поки в Медіатеці продовжувалась вечірка, в інших відділах стартував квест, в рамках якого шестикласники побували у підземних книгосховищах, навчились орієнтуватися серед стелажів та шукати потрібні книги, відгадували загадки і читали поезію. А нагородою за це діло став виступ команди неймовірних клоунів з естрадно-циркової академії!

Але і в період між цими заходами читачі бібліотеки не нудьгували: у читальній залі весь день дарували яблука з передбаченнями та книги. А для найдопитливіших колектив Молодіжної підготував яскраву книжкову виставку, присвячену Дню бібліотек.

Свято вже позаду, але Молодіжна не припинить дивувати своїх читачів цікавими заходами та найактуальнішою літературою – тож приходьте до бібліотеки.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ