Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Alias, Dixit, Манчкін та інші - Ігродень у Молодіжній

Поділіться цією сторінкою:

Вже традиційно останню неділю місяця читачі Молодіжної проводять за настільними іграми у читальній залі. Але якщо раніше збиралися тільки заради змагань у Манчкін, то тепер кожен мав змогу обрати гру за своїми інтересами. Через те що ігор цього разу було аж п’ять, читальну залу довелось розділити на три локації, кожна з яких була присвячена своєму ігровому жанру.

Втім, більшість читачів не сиділи на одній локації, а спробували взяти участь у кількох іграх.

Любителі пригод, підземель та гумористичного фентезі вже традиційно грали у Манчкін. Воно й не дивно, адже це одна з тих ігор, що ніколи не набридають, бо відкривають перед гравцями неймовірний спектр можливостей: розвиватись самому, шкодити чи допомагати іншим, оголошувати тимчасові союзи і виходити з цих союзів у найнезручніший для інших момент!

Для прихильників інтелектуальних баталій, маніпуляцій зі словами, малюнками та асоціаціями найпривабливішою була локація, де можна було зіграти в Alias, Dixit та Геометрію уяви. Люди, знайомі з цими іграми,  справді вміють знаходити спільну мову, бо ж саме цьому вони вчаться за ігровим полем!

Ну а ті читачі, що мають найбільший інтерес до менеджменту і планування, звернули увагу на доволі свіжу гру – «Маленького принца». Будувати свою планету, отримувати бали за ресурси і навіть псувати планети суперників – ідеальне заняття для справжній стратегів!

Якщо ви раптом не встигли на наш Ігродень, але обожнюєте настільні ігри, не засмучуйтесь – адже ми збираємось на ігри щомісяця, а зі своєю компанію ви можете прийти і пограти в будь-який день. Тож слідкуйте за анонсами та нашими сторінками у соціальних мережах!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ