Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Сутінки у бібліотеці

Поділіться цією сторінкою:

  Те, що відбулося в бібліотеці восьмого квітня, запам'ятається її читачам надовго. І не лише через різноманітні розваги, що нікому не давали нудьгувати, а ще й через неймовірний затишок, що панував у МСМБ. За той вечір бібліотека стала для читачів настільки рідною, що почувались вони тут як вдома.

Почалось все з неймовірних вокальних виступів Анни Чернявської, Емілі Желєзновоїї та Миколи Зарицького - молодих виконавців, які вже не вперше беруть участь у заходав МСМБ.

Одразу після музичної години ми спробували провести новий для бібліотеки захід: дебати. Особливістю дебатів було те, що учасники не могли самі обирати сторони у дискусії. Таким чином багатьом людям доводилось аргументувати точку зору, протилежну до їхньої справжньої. Цікаво, корисно, розвиває об’єктивність і дозволяє поглянути на гострі питання під новим кутом!

Поки одні читачі сперечались на дебатах, інші вчились майструвати гілку сакури з бісеру. Яскравий майстер-клас від відділу абонементу супроводжувався читанням японської поезії, так що байдужим не лишився ніхто.

Пізніше, щоб відпочити після напружених дебатів та майстер-класу, відвідувачі бібліотеки перейшли до настільних ігор. Як виявилось, такі ігротеки неймовірно єднають – вже після перших десяти хвилин гри учасники почувались щонайменше хорошими друзями.

Ближче до закінчення вечора, аби зробити атмосферу трохи ліричнішою, перед читачами МСМБ виступили молоді актори Роман Гардашук та вже відома вокальним виступом Емілія Желєзнова. Читальна зала перетворилась на театр, де артисти продемонстрували постановку Романа Гардашука «Казка на ніч». Ця філософсько-лірична вистава змусила глядачів ще довго говорити про історії, пам’ять та сни.

Ну а завершився вечір останньою подією нашого японського міні-фестивалю – фотофлешмобом!

Усім, хто не зміг завітати до нас на Сутінки у бібліотеці, радимо насолодитись фотографіями і уважно слідкувати за нашими анонсами у соц. Мережах – адже попереду ще чимало цікавих заходів у МСМБ!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ