Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Бібліотека долучилася до фестивалю Європейського кіно

Поділіться цією сторінкою:

22 червня в Україні розпочався фестиваль Європейського кіно, який є ініціативою Представництва Європейського Союзу в Україні і пропонує ближче познайомитись з найкращими фільмами останніх років, знятими у країнах ЄС. Безкоштовні покази охопили понад 100 майданчиків – бібліотек, клубів і будинків культури у понад 70 населених пунктах України.

Така подія не могла пройти повз Молодіжну бібліотеку. Взявши участь у фестивалі ми дали можливість гостям бібліотеки насолодитись якісним європейським кіно. Показ першої стрічки італійського режисера Маттео Гарроне «Казка казок» відбувся 2 липня. Перед нами відкрився світ величних замків, де правлять королі і королеви, де живуть прекрасні принцеси і хоробрі принци, світ чаклунів і фей, страшних монстрів, старих праль і придворних. 

4 липня ми продовжили фестиваль з фільмом Жако Ван Дормеля "Надновий заповіт". У стрічці знайшли своє відображення як наша потреба у зримому та доступному розумінні втілення Бога, так і наше прагнення покласти відповідальність за свої невдачі та нещастя, за все тоскне та принизливе у наших професійних і сімейних буднях на підступність зовнішніх сил.

Що ж, сподіваємось, що учасники цих переглядів переоцінили свої уявлення про бібліотеки, як про нудне місце для читання та переконалися, що вони можуть бути цікавими для молоді і завжди відкриті для творчих та нових проектів.

Приєднуйтесь! Ще більше цікавих новин на нашій сторінці у Facebook та дізнавайтеся про наступні зустрічі. 

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ