Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Як молодь привітала Конституцію

Поділіться цією сторінкою:

До 20-річчя Конституції України у Молодіжній бібліотеці в рамках проекту «Відкриваємо Україну разом» відбулася акція «Привітай Конституцію з Днем народження». Протягом тижня напередодні Дня Конституції України користувачі залишали свої побажання на дошці з привітаннями. За цей час дошка вкрилася  численними кольоровими долоньками з найщирішими вітаннями наших відвідувачів.

Дехто бажав Конституції процвітання, інші – наголошували на її непідробній важливості та необхідності. Однак усі побажання об’єднує спільна патріотична риса – щира повага до Основного закону України! Ось найкращі з привітань, котрі неймовірно приємно читати:

Люба Конституціє, від усього серця вітаю тебе з Днем народження. Будь сильна та непохитна, адже ми без тебе не зможемо.

Богдана, абітурієнтка

Головне – спільна підтримка! Коли вона є, то у державі все буде чудово!

Саша та Маша, студенти

Люба наша Конституціє! Бажаю, щоб наступні роки твого життя були успішнішими! Нехай УСІ виконують свої обов’язки і нехай УСІ користуються своїми правами!

Галина, дизайнер

Дорога наша українська Конституціє, вітаю тебе з Днем народження! Залишайся вірною собі, нехай твій характер зміцнюється, а іншим не дозволяй себе ображати!

Надія, режисер

Бажаю з роками зробити свою країну наймогутнішою і найсильнішою країною у світі, щоб ніхто й ніколи не намагався ступити на її землю без запрошення!

Олексій, програміст

20 років – це той молодий вік, коли вирує нестримне бажання змінювати світ на краще, коли майбутнє обіцяє бути світлим та мирним. Саме тому у 20-річний ювілей нашої Конституції важливо вірити лише у перемогу справедливості та добра!

У рамках нашого патріотичного проекту ми співпрацюємо з активною та творчою молоддю. Якщо у вас є ідеї як цікаво та захоплююче розповісти про найважливіші події у житті нашої країни, давайте втілимо їх у життя разом! З усіх питань щодо співпраці звертайтесь до бібліотекаря Уляни Кулініч, автора та керівника проекту «Відкриваємо Україну разом»

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ