Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Як ми зварили «Літературний борщ»

Поділіться цією сторінкою:

В рамках проекту «ХТО Є ХТО в українській літературі» в Молодіжній бібліотеці відбувся літературно-музичний вечір під незвичною назвою «Літературний борщ». Справа в тому, що даний захід об‘єднав виступи дуже різних творчих «інгредієнтів» - молодого актора та письменника Василя Духновського, поетеси Анастасії Затворницької та музичного гурту «СУПЕР-8».

На цьогорічному студентському театральному фестивалі «КАТАРСИС» Василь Духновський був не лише куратором, але й вперше поставив власну міні-виставу «А хіба це не вибір?».

У Молодіжній бібліотеці Василь дебютував як прозаїк з оповіданнями «Схоже на смолу», «Інтернатівське диво» та «У вагоні за межами Реальності».

Анастасія Затворницька, тендітна дівчина, що пише філософську лірику, продекламувала найулюбленіші вірші зі своєї першої збірки «Під парасолею», що вийшла друком у 2014 році.

Молодіжний гурт «СУПЕР-8» грає музику у стилі поп-рок. На «Літературному борщі» гурт виступив в акустичному складі. Фронтвумен гурту, Анна Петровська, не лише володіє неймовірним голосом, але й пише класні тексти про те, що найбільше хвилює молодь – кохання, дружбу, стосунки, світовідчуття.

«Літературний борщ» став чудовою змогою для талановитої молоді поділитися власною творчістю з вдячною публікою. Більше того, у затишній та натхненній атмосфері читальної зали молоді люди мали  нагоду вільно поспілкуватись під час кава-паузи, а також дізналися про можливості творчої реалізації разом з бібліотекою. 

Фотозвіт «Літературного борщу» можна переглянути тут.

Нагадуємо, напрямок нашої роботи «СВІЖА КРОВ» передбачає співпрацю з творчою молоддю з метою організації авторських вечорів. За більш детальною інформацією звертайтесь до провідного бібліотекаря Олександри Доморослої, автора та керівника проекту «ХТО Є ХТО в українській літературі». 

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ