Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Творчий вечір Ігоря Рудя у МСМБ!

Поділіться цією сторінкою:

У Молодіжній бібліотеці відбувся творчий вечір київського рок-музиканта та поета Ігоря Рудя. В рамках заходу Ігор виконав декілька авторських пісень, а також продекламував деякі з власних поезій і вперше представив на розсуд публіки прозовий уривок. 

Ігор як творча особистість має унікальне світовідчуття. В текстах його пісень переважають депресивні мотиви. Ліричний герой Ігоря – це меланхолійна особа, яка відчуває свою інакшість та відчуженість від суспільства. Професійне виконання та приємний тембр голосу занурюють слухачів у стан філософських роздумів про буття, спонукають до заглиблення у внутрішній світ.

Прозовий уривок «Мускули», у котрому Ігор описує реалії сучасного великого міста, може стати вдалим початком для урбаністичної антиутопії. Обігруючи класичний конфлікти між «своїми» та «чужими», автор іронізує над жителями віддаленого району, викриває їх вади, спосіб життя та мислення. В уривку відчувається авторський стиль Ігоря, що однозначно є позитивним моментом. Його проза, насичена великою кількістю метафор, філософських образів, одразу видає у ньому поета. Проте саме це й робить прозовий текст Ігоря оригінальним, не схожим на творчість інших прозаїків-урбаністів.

Вечір завершився спільним виступом Ігоря разом з його друзями Олегом Андросом та Марою.

Ігор Рудь – засновник та вокаліст гурту «Несамостійний DRUГ», учасник численних музичних та літературних фестивалів, активіст Спілки вільних журналістів «Природа понад усе». Гурт «Несамостійний DRUГ» дебютував на екологічному фестивалі «День Землі-2010» (Київ) у квітні 2010 р., брав участь у еко-фестивалях «День Землі» в Києві (2010, 2011), численних клубних концертах у Києві. Також Ігор Рудь узяв участь в акустичних концертах на еко-майданчику "Трипільського кола" (2010, 2011), заходах громадської ініціативи проти забудови історичного центру Києва «Мистецька платформа» (2010-2013), творчого об'єднання «First step» (2010-2011), «Марші захисників Києва» (2011), етно-рок-фестивалях «Степограй» і «Млиноманія» (2012) із сольною програмою.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ