Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Свята у молодіжній - веселий фотозвіт!

Поділіться цією сторінкою:

МСМБ руйнує всі стереотипи про тишу в бібліотеці, адже святкові дні тут наповнені цікавими активними заняттями. Надзвичайно затишна атмосфера, теплий чай і веселі конкурси весь час радували і читачів, і бібліотекарів.

Особливо цікавою для відвідувачів МСМБ виявилась можливість пограти в дартс і за хороше влучання отримати питання святкової вікторини. Ну а ерудовані читачі, що змогли правильно відповісти на те питання, були нагороджені солоденьким подарунком. Хоча, скажемо вам по-секрету – всі інші учасники вікторини теж отримали смачні призи. Краще про ці веселощі розкажуть фотографії!

Ще одним шансом отримати новорічний подарунок від молодіжної став конкурс репостів! У цій напруженій онлайн-боротьбі перемогу здобула Анастасія Бондаренко. Книга-приз вже чекає на цю чарівну дівчину у читальній залі!

Ну а найактивніші відвідувачі бібліотеки змагались у ще більш захопливому конкурсі – «Читач року 2016». Колектив МСМБ визначив переможців у номінаціях цього змагання. Отже, знайомтесь з нашими чемпіонами: найактивніший інтернет користувач – Ольга Приндюк, найактивніший Wi-Fi-користувач – Джуніор Падалка, найактивніший учасник масових заходів – Петро Лукашевич, творчий майстер року – Анна Зюзюк.  У головних номінаціях конкурсу, «Найдопитливіший читач року» та «Найактивніший читач року», перемогли Богдана Трачук та Михайло Чешко!

Що ж, свята ще тривають і по-зимовому чарівна атмосфера бібліотеки продовжує піднімати читачам настрій. Знову ж таки, по-секрету вам скажемо, що у читальній залі ще висить мішень і дротики, так що не прогавте можливість завітати до нас і пограти у дартс.

До зустрічі у молодіжній!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ