Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Як у МСМБ Всеукраїнський день бібліотек святкували!

Поділіться цією сторінкою:

30 вересня у Молодіжній бібліотеці до Всеукраїнського дня бібліотек відбувся День відкритих дверей, в рамках якого на відвідувачів чекало багато цікавих сюрпризів. З нагоди свята у нас з’явилися дві книжкові виставки – «Бібліотека – острів фантазії та творчості» та «Моя професія – бібліотекар», які встановили перед бібліотекою, щоб зацікавити перехожих та розповісти їм про наше професійне свято.

Більше того, на вулиці також пройшов флеш-моб від Молодіжної бібліотеки «В книгахВсесвіт» для популяризації читання, а також відбулась акція-вікторина «На стрижні цивілізації», котра дала змогу учасникам виграти книжкові призи за правильні відповіді на питання про старовинні бібліотеки.

 Цьогоріч до нас на свято завітали учні 9 класу СЗШ №221. Бібліотекарі ознайомили школярів із новітніми послугами, які надають українські бібліотеки, а також розповіли про тренди сучасних європейських бібліотек. Доступність для найменш захищених верств населення, інтерактивна діяльність та руйнування консервативних стереотипів – це ключові тенденції, що мусять стати орієнтиром для української бібліотечної галузі у найближчому майбутньому.   

Однак справжнім сюрпризом для гостей став подарунок до Дня бібліотек від постійних користувачів – студентів Київської міської академії естрадно-циркового мистецтва!

Молода режисер Надія Сердюк вразила глядачів виконанням монологу із класичного твору «Джейн Ейр», Євген Шпаченко, відома зірка Х-Фактору, зачарував своїм співом, а жонглер Андрій Крушельницький, звеселив усіх присутніх і під гучні оплески завершив святковий концерт.

Всеукраїнський день бібліотек – це, в першу чергу, свято для читачів, адже саме вони дають життя бібліотекам, і не дозволяють зарости стежці до храму знань!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ