Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

«Доти буде Україна, доки будуть козаки»

Поділіться цією сторінкою:

Вшановуючи мужність та героїзм захисників України, військові традиції та звитяги українського народу, в МСМБ відбулася патріотично-пізнавальна програма «Доти буде Україна, доки будуть козаки».

Презентація «14 жовтня – День захисника України» та книжкова виставка «За нашу рідну Україну, низький уклін і тричі Слава» детально розкрили школярам 7-А класу СЗОШ №221 історію походження та традиції святкування Дня захисника України.

Україна є історичним та політичним спадкоємцем Русі, козацтва, визвольного руху та тисячолітньої християнської традиції. День захисника України, призначений на свято Покрови, є важливим свідченням цієї спадковості та відмежування нашої держави від радянського тоталітаризму.

Майстер-клас «Зроби подарунок військовому своїми руками» із задоволенням провела читач нашої бібліотеки та справжній патріот своєї Батьківщини Кулініч Євдокія. Всі учасники долучилися до створення патріотичного браслетка, «Маленького оберегу» - як називає його Євдокія і, таким чином, передали частинку своєї любові воїнам на передову.

З пильною увагою та захопленим поглядом слухали запрошених волонтерів - Смірнову Юлію та Пішту Івана, представників волонтерської групи «Допоможи – допомагати».

Скільки нового та цікавого ми дізналися про роботу волонтерів, а розповіді Юлії про фронтове життя і мужність наших воїнів викликали гордість і повагу до наших захисників. «Кожен з нас може стати волонтером, головне бажання. І те, що ви зробили такі чудові подарунки своїми руками - вже допомога, адже військовим дуже важливо відчувати вашу підтримку. Вони дуже цінують це.», - говорить волонтер.

 Завершили зустріч чудовим віршем Івана Франка «Розвивайся ти, високий дубе…», який виконав співробітник бібліотеки Дзюба Олексій.

Пізнавальна програма «Доти буде Україна, доки будуть козаки» відкрила цикл патріотичних заходів, які й надалі будуть проходити в молодіжній бібліотеці «Молода гвардія».

Тож запрошуємо разом з нами відкрити нову Україну!
Слідкуйте за новинами

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ