Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

День бібліотек 2014 – в молодіжній!

Поділіться цією сторінкою:

Сценарій святкування Всеукраїнського дня бібліотек у стінах МСМБ вибудовувався за участю наших вірних друзів – студентів творчих спеціальностей київських ВУЗів. Вони з радістю згодилися створити для наших нових гостей - старшокласників київської школи № 221 атмосферу невимушеності та довіри, яка б спонукала їх прийти до нас знову!

Студенти Київської муніципальної академії естрадно-циркового мистецтва академії ім. Л.Й. Утьосова клоунеса Марина Гуцько, естрадний вокаліст Роман П’ясецький та артист комічного жанру Ніколас легко заволоділи увагою аудиторії. Ще б пак!  Адже це – частина їхньої майбутньої професії. Марина – зі сходу країни. Вона – луганчанка. А Роман – зі Львова. Єдина країна, усміхнена й прекрасна. Глядачі – учні з двох різних класів, зустрівшись вперше у читальній залі нашої бібліотеки, усе робили разом: сміялися, співали. Ба, не лише. Довелося й попрацювати.

Директор «Молодої гвардії» пані Галина  Конашко, вітаючи гостей зі святом, анонсувала найбільш важливі для молоді напрями роботи бібліотеки як інтелект-центру, зокрема можливість ознайомлення з регламентом проведення ЗНО он-лайн, вдосконалення англійської, комп’ютерне тестування індивідуальних здібностей до певних професій, тощо. Справедливо, мабуть, що святкування Дня бібліотек 30 вересня співпадає з великим православним святом св. Віри, Надії та Любові. Адже саме ці чесноти сповідували бібліотекарі споконвіку. Про найвідоміших з них розповіла бібліотекар Лариса  Дідора, продемонструвавши відповідний ілюстраційний матеріал-презентацію.

Родзинкою зустрічі став майстер-клас, що провела для учнів провідний бібліотекар Тетяна Кравченко. Її уроки з бісероплетіння та персональна виставка виробів з бісеру і каменя вже отримали неабиякий позитивний резонанс. Але про бісер «непосидющі» дізнаються згодом. Сьогодні ж вчилися виготовляти квітку з різнокольорових паперових пелюстків та…цукерок. Ось такі в нашій бібліотеці смайлики-смаколики J.

Досвід нашої бібліотеки підтверджує просте правило: жодне зусилля не залишається марним. Не маємо сумніву, що наші нові знайомі запам’ятають цей день і невдовзі завітають до нас знову.
Адреса незмінна: вул. Л.Толстого, 49.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ