Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Весна. Романтика. АСЕТ і молодіжна

Поділіться цією сторінкою:

Весна, романтика, стан закоханості – все це настільки чудово і природно у молодому віці!

Перед молоддю відкривається безліч життєвих стежок. І головне зараз – не схибнути на життєвому шляху, не піддатися спокусі легковажних відносин, не звернути з доленосної стежини в хащі алкоголізму, наркоманії та супроводжуючих захворювань.
Нещодавно у нас закінчився цикл весняних бібліотечних зустрічей у «Школі здоровя». Ми інформуємо молодь щоб захистити та уберегти її від необдуманих вчинків. Своєчасно підняті й обговорені гострі теми та отримані відповіді на актуальні питання на «Школі здоров’я» дають можливість молодим людям поміркувати, зважити всі за і проти, зробити висновок і вибір власних дій і життя.
Зустрічі за участю наших партнерів з міжнародної організації АСЕТ відбулися як у стінах бібліотеки, так і у класах київських шкіл № 165, № 221, № 178.
Піднімалися такі теми:
Про взаємовідносини між юнаками та дівчатами
Про уникнення шкідливих звичок, алкоголізму, тютюнопаління, наркоманії
Про збереження репродуктивного здоров’я молоді

 

 

Темі «ВІЛ/СНІД» за проханням аудиторії було присвячено два заняття. Виявляється ця тема дуже гостра і, наразі, хвилює молодь!

Аудиторія знову довго не відпускала волонтерку АСЕТ – чарівну, юну, але добре обізнану Юлію Синицьку. Незважаючи на юний вік, Юлія стала взірцем для багатьох. Вона не просто переконує молодь дотримуватись цноти і чистоти. На прикладі власного життя заохочує молодь дотримуватись людських цінностей. Юлія демонструє як радісно, цікаво і насичено можна жити, відмовившись від панівних серед молоді сумнівних втіх, від руйнації власного здоров’я.

Такі зустрічі – це частина цікавого та необхідного для молоді.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ