Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою МСМБ було приємним, цікавим та корисним для вас. Будь ласка, допоможіть нам зробити бібліотеку ще краще, дайте відповідь на декілька питань.
Останнє оновлення: 19.09.2018 р.

Якість кисломолочних продуктів харчування виробників України, Білорусії та Росії.

 

Кисломолочні продукти вживають вже кілька тисяч років. Вони повинні буди у щоденному раціоні харчування, адже молоко, сир, кефір такі корисні та мають безліч чудодійних властивостей, що дарують здоров’я. А чи є корисними молоко та інша молочна продукція сьогодні? Які «чудодійні» властивості має молоко сьогодні та яке «багатирське» здоров’я ми можемо мати, вживаючи кисломолочну продукцію сучасних виробників?

Отримати інформацію для роздумів і відповісти на ці питання для себе  ви можете, переглянувши наступні відео:

1. Среда обитания. Продукты бывшего СССР.
http://dokonline.com/dokumentalnie-filmi/15655-sreda-obitaniya-produkty-byvshego-sssr-02062013.html

2. Среда обитания. Не обожнись на молоке.
http://dokpro.net/human/health/368-ne-obozhgis-na-moloke.html

3. Среда обитания. Чтобы ложка стояла.
http://dok-film.net/985-sreda-obitaniya-chtoby-lozhka-stoyala-2013.html

4. Без обмана: Где же молоко?
http://online.stepashka.com/filmy/dokumentalenye/33245-bez-obmana-gde-zhe-moloko-2013.html

5. Трагедия сгущенки.
http://dokonline.com/dokumentalnie-filmi/17313-bez-obmana-tragediya-sguschenki-2013.html

 

Книги з фонду бібліотеки:

Аныкина Н. Сердце в опасности. Как питаться чтобы жить долго и счастливо. - М.: ООО «ТД «Издательство Мир книги», 2007. – 144 с.: ил.  

У книзі Ви знайдете інформацію та рекомендації щодо вживання продуктів харчування, в тому числі й молока, для людей, які мають серцево-судинні захворювання.

Батулин Ю. П. Учу жить без лекарств. – К.: София, 1999. – 399 с.

У книзі ви знайдете інформацію про користь та шкоду молока для дітей і дорослих, про склад коров’ячого та козиного молока, про вплив молока на організм, про небезпеку вживання молока, а також інформацію про те, при яких захворюваннях варто утриматись і навіть відмовитись від вживання молока.

Гаубер-Швенк Г., Швенк М. Харчування: dtv-Atlas / Пер. з нім. - К.: Знання-Прес, 2004. – 183 с.: іл. 

Книга являє собою довідник, в якому Виз найдете інформацію не лише про різноманітні продукти харчування (в тому числі і молочні продукти), а й інформацію про різні поживні речовини та їх функції, обробку та переробку продуктів, шкідливі речовини та збудники хвороб, а також про зумовлені харчуванням хвороби.

Д'Адамо П., Уитни К. 4 группы крови - 4 пути к здоровью / Пер. с англ. - Мн.: ООО «Попурри», 2002. – 416 с.: ил.  

Дана книга присвячена питанню збалансованого харчування, пов’язаного з групою крові, яка є основою здоров’я, довголіття, фізичної активності та емоційної витривалості. В книзі Ви знайдете інформацію про те, які продукти є корисними, а які – ні для людей з тією чи іншою групою крові.

Сорока Н. Ф. Питание и здоровье.  – Минск: Беларусь,1994. – 350 с.: ил. 

Ця книга містить інформацію не лише про склад та користь молока та молочних продуктів, необхідних як для дорослого, так і для дорослого організму, а й корисну інформацію про інші види харчових продуктів. Прочитавши книгу, Ви дізнаєтесь про «лікувальне харчування» при різних захворюваннях та їх профілактику звичайними продуктами харчування.

 

Всі запропоновані книги є частиною фондів нашої бібліотеки.
Звертайтеся до відділу абонементу та читальної зали бібліотеки і ви можете їх отримати, відвідавши нас за адресою: вул. Л.Толстого, 49, тел.: 288-30-12.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest

НАШІ НАГОРОДИ

Допоможіть молодіжній бібліотеці

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці - Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки): (044) 288-23-36

ВГОРУ