Останнє оновлення: 21.09.2017 р.

Якість кисломолочних продуктів харчування виробників України, Білорусії та Росії.

березень, 2014 р.

 

Кисломолочні продукти вживають вже кілька тисяч років. Вони повинні буди у щоденному раціоні харчування, адже молоко, сир, кефір такі корисні та мають безліч чудодійних властивостей, що дарують здоров’я. А чи є корисними молоко та інша молочна продукція сьогодні? Які «чудодійні» властивості має молоко сьогодні та яке «багатирське» здоров’я ми можемо мати, вживаючи кисломолочну продукцію сучасних виробників?

Отримати інформацію для роздумів і відповісти на ці питання для себе  ви можете, переглянувши наступні відео:

1. Среда обитания. Продукты бывшего СССР.
http://dokonline.com/dokumentalnie-filmi/15655-sreda-obitaniya-produkty-byvshego-sssr-02062013.html

2. Среда обитания. Не обожнись на молоке.
http://dokpro.net/human/health/368-ne-obozhgis-na-moloke.html

3. Среда обитания. Чтобы ложка стояла.
http://dok-film.net/985-sreda-obitaniya-chtoby-lozhka-stoyala-2013.html

4. Без обмана: Где же молоко?
http://online.stepashka.com/filmy/dokumentalenye/33245-bez-obmana-gde-zhe-moloko-2013.html

5. Трагедия сгущенки.
http://dokonline.com/dokumentalnie-filmi/17313-bez-obmana-tragediya-sguschenki-2013.html

 

Книги з фонду бібліотеки:

Аныкина Н. Сердце в опасности. Как питаться чтобы жить долго и счастливо. - М.: ООО «ТД «Издательство Мир книги», 2007. – 144 с.: ил.  

У книзі Ви знайдете інформацію та рекомендації щодо вживання продуктів харчування, в тому числі й молока, для людей, які мають серцево-судинні захворювання.

Батулин Ю. П. Учу жить без лекарств. – К.: София, 1999. – 399 с.

У книзі ви знайдете інформацію про користь та шкоду молока для дітей і дорослих, про склад коров’ячого та козиного молока, про вплив молока на організм, про небезпеку вживання молока, а також інформацію про те, при яких захворюваннях варто утриматись і навіть відмовитись від вживання молока.

Гаубер-Швенк Г., Швенк М. Харчування: dtv-Atlas / Пер. з нім. - К.: Знання-Прес, 2004. – 183 с.: іл. 

Книга являє собою довідник, в якому Виз найдете інформацію не лише про різноманітні продукти харчування (в тому числі і молочні продукти), а й інформацію про різні поживні речовини та їх функції, обробку та переробку продуктів, шкідливі речовини та збудники хвороб, а також про зумовлені харчуванням хвороби.

Д'Адамо П., Уитни К. 4 группы крови - 4 пути к здоровью / Пер. с англ. - Мн.: ООО «Попурри», 2002. – 416 с.: ил.  

Дана книга присвячена питанню збалансованого харчування, пов’язаного з групою крові, яка є основою здоров’я, довголіття, фізичної активності та емоційної витривалості. В книзі Ви знайдете інформацію про те, які продукти є корисними, а які – ні для людей з тією чи іншою групою крові.

Сорока Н. Ф. Питание и здоровье.  – Минск: Беларусь,1994. – 350 с.: ил. 

Ця книга містить інформацію не лише про склад та користь молока та молочних продуктів, необхідних як для дорослого, так і для дорослого організму, а й корисну інформацію про інші види харчових продуктів. Прочитавши книгу, Ви дізнаєтесь про «лікувальне харчування» при різних захворюваннях та їх профілактику звичайними продуктами харчування.

 

Всі запропоновані книги є частиною фондів нашої бібліотеки.
Звертайтеся до відділу абонементу та читальної зали бібліотеки і ви можете їх отримати, відвідавши нас за адресою: вул. Л.Толстого, 49, тел.: 288-30-12.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest

НАШІ НАГОРОДИ

Допоможіть молодіжній бібліотеці

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці - Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки): (044) 288-23-36

ВГОРУ